- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Kac para verdin lenYer kaplamasın diye katlanıyor sanıyordum ben bunları
Azıcık araştırdım
Meğersem egzersiz oyuncağı diye geçiyormuş bunlar
Çocukların emeklemesine dahada yardımcıymış
İlgisini falan çekiyormuş
Her gün yeni bir şey öğreniyorum
Bu bebe sayesinde
Eki Görüntüle 3043868
50 TLKac para verdin len
Taam ćok diilmiş
Patron onay verdiTaam ćok diilmiş
Patron onay verdi
Senden yediğimiz fırçayı kocalarımızdan yemedik be
Yaa geçiyor diyosun azda olsaVeee şu an duruyor eylül yani bir hafta once nereye biraksam kalkmaya calışiyodu. Ama simdi durabiliyor 5 10 dk da olsa oyuncakla oynuyor. Camasır asabildim mesela.
Yaa kıyamam minik prensesburcusami sonra yemek isıtiyodum durmadı mizirdandi. Aa annecim beni kucağina mi al demek istiuosun diyerek aldım optum sevdim cart curt makarna koydum tabağa memeyi verdim simdi sol elle makarna yemeyi denedim birakıp bakıyo o da napıyom diye. Dedim su mesaji yazayim o arada az emsin sonra deneyeyim.
Orası Allah’ın emri cnm
Kocalar fırça atamaaaz
Aynen ben de öyleydim.Yaa kıyamam minik prensesAllah yardımcimiz olsun, bende yemek için hep eşimi bekliyorum vardiyalı çalışıyor biraz avantaj oluyor bizim için ya kahvaltı ya akşam yemeğini yiyebiliyorum
Zeki kadınsın vesselam
Bu gün taburcu olduk çok şükürBHCMELEK ne yaptın canım?
Insallah sağ salim kavuşursunuz. Arastırma hastanesinde filan mısınBu gün taburcu olduk çok şükürsorunumuz dekolman dı ucuz atlattık Allahtan çok açılma olmamış hafif olmuş riske karşı ciğer geliştirici iğne vurdu istirahat ediyorum şimdilik inşallah bişey olmaz bekliyoruz
Valla araştırma hastanesi filan değil özel bi hastane ye gidiyorum İstanbul’da doktorum oradaydı müdahaleyi o yaptı .Insallah sağ salim kavuşursunuz. Arastırma hastanesinde filan mısın
Gerçekten seni tebrik ediyorum maşallah Merve
Süper olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?