Bebeğin kaç kilo, kaç numara kullanıyorsunPrima bez/mendil vb. alanlar prima uygulamasindan fis/faturalarini yukleyip puan kazaniyorlar degil mi? O puanlar ile bedava bez aliyoruz da hatirlatmak isterim. Bu hafta hediye bezimi aliyorum hayirlisiyla
Ay evet onu buradan duydumPrima bez/mendil vb. alanlar prima uygulamasindan fis/faturalarini yukleyip puan kazaniyorlar degil mi? O puanlar ile bedava bez aliyoruz da hatirlatmak isterim. Bu hafta hediye bezimi aliyorum hayirlisiyla
Benimkiler yoldalar henuz teyzesi, buyugu de 10 yasindaBebeğin kaç kilo, kaç numara kullanıyorsun
Biraz alıp akışına bırakcaz artıkHesap yapmaktan artık şu emojiden farkımız kalmadı galiba
Hani minimum o2 çok iyi bir rakam3 günde 1 paket de öyle. Su ve pamuk ile temizleyenleri tebrik ediyorum
Trendyolda 12’li sleepy yeni doğan ıslak havlu 116 TL
Fakat takip et kazan ile 100 TLye 10 TL indirim kuponu veriyor.
Hemen aldım tabi ki…
Biriken trendyol para ile bana 78 TLye geldi
Aynen canım. E bebekte ıslak mendil gününü bekliyorum bakalım güzel indirim olursa biraz da oradan stoklayımBiraz alıp akışına bırakcaz artık
Bende görünce duramıyorumAynen canım. E bebekte ıslak mendil gününü bekliyorum bakalım güzel indirim olursa biraz da oradan stoklayım
En iyisi ya hele ıslak mendil her zaman lazım olacak. ben elimdeki 24 taneye yeter diyip gittigidiypr indiriminde almamıştım çok pişmanımBende görünce duramıyorum
En iyisi ya hele ıslak mendil her zaman lazım olacak. ben elimdeki 24 taneye yeter diyip gittigidiypr indiriminde almamıştım çok pişmanım
Kusarsa diye omuza atılıyor gaz çıkartırkenMerhaba bu mesajınızda omuz benzinden bahsetmişsiniz de acaba ne işe yarıyor onlar
Hee anladım canım şu ağız bezleri de o işi görür herhalde dimiKusarsa diye omuza atılıyor gaz çıkartırken
Bnde aldım daha kullanmadımüst baş kusmuk
Pek kullanılmıyor diye duymuştum benKusarsa diye omuza atılıyor gaz çıkartırken
Bnde aldım daha kullanmadımüst baş kusmuk
Ben 150lerde bıraktım okumayıHee anladım canım şu ağız bezleri de o işi görür herhalde dimi
Bu arada ben 456. Sayfadayım azimle okumaya devam ediyorum bi yandan da burdan takip ediyorum
Olur o biraz geniş nette bak müsait olunca sana bi atarım bebiş uyusunHee anladım canım şu ağız bezleri de o işi görür herhalde dimi
Bu arada ben 456. Sayfadayım azimle okumaya devam ediyorum bi yandan da burdan takip ediyorum
UnutuyorumPek kullanılmıyor diye duymuştum ben
Demekki cidden kullanılmıyormuş
Ben 150lerde bıraktım okumayı
Omuz bezim yok ama agiz bezi faideli, bi kere cok islevli...Hee anladım canım şu ağız bezleri de o işi görür herhalde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?