- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Bn lcw ve Aziz bebe 5 Li aldım çok güzeldiler 40 çıkana kadar giydikKızlar 10 lu hastane çıkışını nerden aldınız.İsimli olana karar verdim ama isimsiz olana nerden alacağıma karar veremedim
Bnm bebe de çıplak kalmayı seviyor yaz gelse de cıbıldak kalsa ağlayınca soyuyorum susuyorAyyyy çok güldüm yaaaabende giyinmeyi hiç sevmem daralırım bana çekmez umarım
24 paket primaSleepy al, baby turco alprimanın araya kat bunları
Çok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır kuzu Rabbim şifa versinBnm bebem covid oldu aman dikkat edin bebişlere ve kendinize
Ya kıyamam. Nasıl oldu bittercim. Sizde var mıydı? Nerden geçti. Reflü olan bebeğin di mi. Ya çok üzüldüm.Bnm bebem covid oldu aman dikkat edin bebişlere ve kendinize
Evet canım oğlumda bebişteYa kıyamam. Nasıl oldu bittercim. Sizde var mıydı? Nerden geçti. Reflü olan bebeğin di mi. Ya çok üzüldüm.
Ne güzel efil efilBnm bebe de çıplak kalmayı seviyor yaz gelse de cıbıldak kalsa ağlayınca soyuyorum susuyorbana çekmiş sıcağı sevmiyor
Bu zeytinyağlı olandan geneli memnun. Şimdi kuzenimde kullanıyormuş o da iyi dedi. Hadi alayım dedim bende24 paket prima
12 paket sleepy aldım
Şimdi senin attığın baby Turkodan mı alsam sleepyden mi diye düşünüyorum.
Baby turbo fiyat olarak çok cazip geliyor şuan
Amin saol inşallahÇok geçmiş olsun inşallah çabucak atlatır kuzu Rabbim şifa versin
Hesap yapmaktan artık şu emojiden farkımız kalmadı galibaHer bezde minimum 2 ıslak mendil kullansak (ki daha fazla da kullanılır duruma göre) 20 ıslak mendil eder. 1 pakette 60 adet olandan hesaplasak 3 günde biter.
3 günde 1 paket gider aşağı yukarısempatik_kiz
Kesinlikle kesinlikle alt açma çantaları var ya ondan alın. Ben şimdi çantanın alt açmasını kullanıyorum. Hop kıvır kaldır bir şey değerse sil. Tek kullanımları katlamak bile bi işti.Geçen yıl ki e bebek indirimlerinde alt açma örtüleri de varmış. Bu yılki indirimler de yok
Ev için ondan alabilirimKesinlikle kesinlikle alt açma çantaları var ya ondan alın. Ben şimdi çantanın alt açmasını kullanıyorum. Hop kıvır kaldır bir şey değerse sil. Tek kullanımları katlamak bile bi işti.
2 çok iyi bir rakamHer bezde minimum 2 ıslak mendil kullansak (ki daha fazla da kullanılır duruma göre) 20 ıslak mendil eder. 1 pakette 60 adet olandan hesaplasak 3 günde biter.
İsimli almadım. Hastane çıkışı takımım da şuydu;Kızlar 10 lu hastane çıkışını nerden aldınız.İsimli olana karar verdim ama isimsiz olana nerden alacağıma karar veremedim
Hah simdi ikiz ise carp onu ikiyle :))Her bezde minimum 2 ıslak mendil kullansak (ki daha fazla da kullanılır duruma göre) 20 ıslak mendil eder. 1 pakette 60 adet olandan hesaplasak 3 günde biter.
Tabi bir iki paket alıp dene ama dışarısı için de pratik olacaklardır ya çok çeşitleri var.Ev için ondan alabilirim
Ama dışarıda tek kullanımlıklar daha pratik olur diye düşünüyorum
Bu yüzden bir kaç paketde ondan almalıyım mutlaka
Merhaba bu mesajınızda omuz benzinden bahsetmişsiniz de acaba ne işe yarıyor onlarYok canim ayri satiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?