• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimiz olsun die yaptığımız akıl almaz şikeler ve oyunlar ;)

lulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
556
29
68
34
slm kızlar sizde benim gibi çocuk uğruna mücadele mi veriyorsunuz?olmuyor diye sapıttınız mı:27: hiç üzülmeyin deliye vuralım artık:23:
bu sayfada bizim olsun onlar için yaptığımız komedi dalındaki oyunculuklarımızı yazalım buraya ;

2 yılı aşkın süredir bebeğimiz olmuyor halk tabiriyle (kısır) tıp diliyle de (infertiliz) hal böyle olunca hafif kırık oluyorz :1:
dün gece yumurtlama dönemim yaklaşıyo diye malum işi yapmamız gerekiyor bnde adama hadi bıcı bıcı yapak dediğimde asla yapmıyor onun keyfine göre olacak,hem yüzümü karatmayayım hemde o yaklşsn diye çare üretiyorum (laf aramda cilve naz ALlah vermeden göndermiş:9: bana da)dur ben bir karışımhazırlayım dedim. çilek,muz, fındık,bal,siyah üzüm çekirdeği tozu rondo da çektim adamı bekliyorum geldi yemek falan baktım yorgun garip kuş bu adamda bunlar işe yaramaz dedim mutfağa giderken parlak fikrim geldi:28: eşimin arkadaşı kimyager ona kendi yaptıkları bi haptan vermişti adrenalin için:60: nuri abimizden alışkanlık karışımın içine kapsülü döktüm bi güzel karıştırdm adama getirdm,masum maktül katilinin hain planlarından habersz tv izliyor:18: sehpaya koydum ama gözüm adamda 10 dk 15 dk adam içmiyor hadi onu iç‘te çay koycam diyorum adam biraz aldı geri püskürttü bu ne naptın senn buna diyo :9: ben masum köylü aa ne olmuş ki biraz tattım o ne anam ne kdar acı adam dik dik bakıyo ben :26: e sen bunu beklettin ondan acılaşmş bide ev sıcak o yüzden alıyorum mutfağa gidiyorum kendi yaptığım cinliğe bi kahkaha basıyorum :9::9:
sonuç yine kardeşçe uyuyorz bebiş yine bizden uzakta bi daha ki opersyonlara hazırlık başlatıyorumm :4:

ayyyyyyyyyyy gülmekten gözlerim yaşardı
iki kere okudummmm allah canını almasın senin yaaa

alemsin yani senin kocada bir hoş yani normalde erkekler fena olur ama :)

canımmm harkasınn yaa haytt senlee cokk neselı gecerrr :)

slm kızlar sizde benim gibi çocuk uğruna mücadele mi veriyorsunuz?olmuyor diye sapıttınız mı:27: hiç üzülmeyin deliye vuralım artık:23:
bu sayfada bizim olsun onlar için yaptığımız komedi dalındaki oyunculuklarımızı yazalım buraya ;

2 yılı aşkın süredir bebeğimiz olmuyor halk tabiriyle (kısır) tıp diliyle de (infertiliz) hal böyle olunca hafif kırık oluyorz :1:
dün gece yumurtlama dönemim yaklaşıyo diye malum işi yapmamız gerekiyor bnde adama hadi bıcı bıcı yapak dediğimde asla yapmıyor onun keyfine göre olacak,hem yüzümü karatmayayım hemde o yaklşsn diye çare üretiyorum (laf aramda cilve naz ALlah vermeden göndermiş:9: bana da)dur ben bir karışımhazırlayım dedim. çilek,muz, fındık,bal,siyah üzüm çekirdeği tozu rondo da çektim adamı bekliyorum geldi yemek falan baktım yorgun garip kuş bu adamda bunlar işe yaramaz dedim mutfağa giderken parlak fikrim geldi:28: eşimin arkadaşı kimyager ona kendi yaptıkları bi haptan vermişti adrenalin için:60: nuri abimizden alışkanlık karışımın içine kapsülü döktüm bi güzel karıştırdm adama getirdm,masum maktül katilinin hain planlarından habersz tv izliyor:18: sehpaya koydum ama gözüm adamda 10 dk 15 dk adam içmiyor hadi onu iç‘te çay koycam diyorum adam biraz aldı geri püskürttü bu ne naptın senn buna diyo :9: ben masum köylü aa ne olmuş ki biraz tattım o ne anam ne kdar acı adam dik dik bakıyo ben :26: e sen bunu beklettin ondan acılaşmş bide ev sıcak o yüzden alıyorum mutfağa gidiyorum kendi yaptığım cinliğe bi kahkaha basıyorum :9::9:
sonuç yine kardeşçe uyuyorz bebiş yine bizden uzakta bi daha ki opersyonlara hazırlık başlatıyorumm :4:

alah napmasın senı ya bnde caktrma aktarlarda haplar var tanesı 5 lıraya onlardan alıp cayına katıyorum regını tadını degstrmıo performans harıka :)))))))))))))))

Hahhajaa delii :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:))) bayıldım..
Ama bende tam tersi bir sorun var .. Ben kocişe uyku hapı vermeyı dusunuyorum uyusun dıye hergunde olmazkı yahuuu:47::47: :))

Son düzenleme:

canım yaaa ne güldüm:9::9:ne güzel ifade etmişsin kendini:46: yaş kaç bu arada boşver akışına bırak bizimde 2bucuk sene oldu hala bebiş yok yazdan beri bıraktım dıkkat etmıyorum yumurtlama gunlerıne bende cok stres oluyorum esimde... bıraz ara verın bence:34::54:

dün gece yumurtlama dönemim yaklaşıyo diye malum işi yapmamız gerekiyor bnde adama hadi bıcı bıcı yapak dediğimde asla yapmıyor onun keyfine göre olacak,hem yüzümü karatmayayım hemde o yaklşsn diye çare üretiyorum (laf aramda cilve naz ALlah vermeden göndermiş:9: bana da)dur ben bir karışımhazırlayım dedim. çilek,muz, fındık,bal,siyah üzüm çekirdeği tozu rondo da çektim adamı bekliyorum geldi yemek falan baktım yorgun garip kuş bu adamda bunlar işe yaramaz dedim mutfağa giderken parlak fikrim geldi:28: eşimin arkadaşı kimyager ona kendi yaptıkları bi haptan vermişti adrenalin için:60: nuri abimizden alışkanlık karışımın içine kapsülü döktüm bi güzel karıştırdm adama getirdm,masum maktül katilinin hain planlarından habersz tv izliyor:18: sehpaya koydum ama gözüm adamda 10 dk 15 dk adam içmiyor hadi onu iç�te çay koycam diyorum adam biraz aldı geri püskürttü bu ne naptın senn buna diyo :9: ben masum köylü aa ne olmuş ki biraz tattım o ne anam ne kdar acı adam dik dik bakıyo ben :26: e sen bunu beklettin ondan acılaşmş bide ev sıcak o yüzden alıyorum mutfağa gidiyorum kendi yaptığım cinliğe bi kahkaha basıyorum :9::9:

Cokkk cokk sesli guldum harikasin canimm kocanda sana nasil dayanio senden uzak kalmaya baksana sen sakrk muzipsin yaniii :):):)

Son düzenleme:
ayyyyyyyyyyy gülmekten gözlerim yaşardı
iki kere okudummmm allah canını almasın senin yaaa
yaşaması da bi o kadar komik :9:
alemsin yani senin kocada bir hoş yani normalde erkekler fena olur ama :)
adama emri vaki oluyor kızıyor bu sefer:1:
canımmm harkasınn yaa haytt senlee cokk neselı gecerrr :)
acaba eşimde aynı şeyi düşünüyor mu:37:
alah napmasın senı ya bnde caktrma aktarlarda haplar var tanesı 5 lıraya onlardan alıp cayına katıyorum regını tadını degstrmıo performans harıka :)))))))))))))))
kıızzz sevabına özeldn adını falan yaz :52:
Hahhajaa delii :D
:23:

:))) bayıldım..
Ama bende tam tersi bir sorun var .. Ben kocişe uyku hapı vermeyı dusunuyorum uyusun dıye hergunde olmazkı yahuuu:47::47: :))
bugünleri yaşlanınca ararsn:27:
canım yaaa ne güldüm:9::9:ne güzel ifade etmişsin kendini:46: yaş kaç bu arada boşver akışına bırak bizimde 2bucuk sene oldu hala bebiş yok yazdan beri bıraktım dıkkat etmıyorum yumurtlama gunlerıne bende cok stres oluyorum esimde... bıraz ara verın bence:34::54:
22 yaşındayım acil çock yapmam gerek:5:
Çok güldüm harikasınız yaaaa
teveccühün:62:
Cokkk cokk sesli guldum harikasin canimm kocanda sana nasil dayanio senden uzak kalmaya baksana sen sakrk muzipsin yaniii :):):)
bnde onu düşünüyorm isveçli bilim adamları araştırsn :38:

Arkadasim su aktardan aldigin halin adini sana zahmet babada ozelden atarmisin

yaşaması da bi o kadar komik :9:

adama emri vaki oluyor kızıyor bu sefer:1:

acaba eşimde aynı şeyi düşünüyor mu:37:

kıızzz sevabına özeldn adını falan yaz :52:

bugünleri yaşlanınca ararsn:27:

22 yaşındayım acil çock yapmam gerek:5:

teveccühün:62:

:27:acaba mı :1::1:

bnde 22 yasındayım hatta 17 gun sonra 23'e basacam bnde cocuk yüistıyorum ama olmuyor ıstee
:43::43::43:

Arkadasim su aktardan aldigin halin adini sana zahmet babada ozelden atarmisin

tatlım aktardan ıstıosun kahverenklı hap taneylede verılar kutuylada adını bılmıom gercekten ezıp koy cayın ıcıne hemen etkı edıo zaten olanrı ısle dur sadece :D

tatlım aktardan ıstıosun kahverenklı hap taneylede verılar kutuylada adını bılmıom gercekten ezıp koy cayın ıcıne hemen etkı edıo zaten olanrı ısle dur sadece :D

Bu hap nedir acabaa kacirdim benn

Bu hap nedir acabaa kacirdim benn

cnm aktardan cınsel guc artırıcı hap alıom spermlerı kuvvetlendırıo bıtkısel caya esıp koyuyom ver yansın :))))))))))))))))

cnm aktardan cınsel guc artırıcı hap alıom spermlerı kuvvetlendırıo bıtkısel caya esıp koyuyom ver yansın :))))))))))))))))

Kızlar siz beni güldürdünüz Allah'ta sizi güldürsün inşallah:)))))
ben de kocişime keçiboynuzu özü aldım aktardan. Aktardaki bayan çokk övdü, faydalarının yazdığı bir broşürde verdi 20 den fazla faydası varmış. Benim dikkatimi çeken özelliği sperm sayı ve hızını arttırması ;) kocama yalvar yakar sabah akşam bir kaşık yediriom. Hayırdır bunu yedirme sebebin gerçekten nedir diyo, 20 faydayı sayıyom, spermle ilgili olan hariçç :> bilse katiyen yemez. Bir de masasına her akşam bir kase fındık, ceviz, badem karışımı koyuyorum, bitiriyor :) bakalım çabamızın sonucunu alabilcez mi

Back