bebeğimiz olmuyor diye tüp bebek merkezine gittik..

lalei

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
35
0
36
İçel Mersin
ben sandım ki araştırılır sorun saptaması yapılır..ona göre tedavi uygulanır..
tüp bebek merkezi olduğu içinmi nedir,bana bir tahlil,eşime bir tahlil size tüp bebek yapalım dediler..açıklama yok..
kaç kişinin başına gelmiş okudum vede duydum
gerekli analizler yapılmadığı için uygun tedavi seçimi yapılmadığını..
güvenecek doktor bulamadım maalesef..bu yazdıklarımı okursanız tavsiye istiyorum lütfen
özellikle doktor olarak sizi nasıl karşıladıklarını onlara nasıl güvendiğinizi merak ediyorum
en iyi merkezde en iyi dr gittim
ama dr a ulaşıp konuşabilmem mümkün olmuyordu..
tedavi sonrası sonucum düşükle son buluyor .
gelin durumunuzu konuşalım ne haldesiniz diye bile aramadılar

Canm istanbulda oturuyorsan benm gittigim dru gozum kapali tavsiye ederim.banada burdan bi arkadas tavsiye etmisti.adi prof.engin oral.muayenesi var.internetten bi arastir.gidiyosun cok guzel ilgileniyo.anlatiyo.sahsen bende senin gibi gitmedigim tupbebek merkezi kalmamisti.o bildigimiz en iyi yerlere.sonra bikac husran tabiki.sonrada bu drumu buldum.sonucum su anda belli diil.transferimin 6.gunumdeyim.ama negetif olsada yine bu druka giderim.çunki bana diger drlar gibi gel yarin baslayalim demedi.arastirdi gerekirse bekleyebiliriz dedi.neyse canm cok yazdim.bi sorun olursa ozelden msj at.cevaplarim..

ben sandım ki araştırılır sorun saptaması yapılır..ona göre tedavi uygulanır..
tüp bebek merkezi olduğu içinmi nedir,bana bir tahlil,eşime bir tahlil size tüp bebek yapalım dediler..açıklama yok..
kaç kişinin başına gelmiş okudum vede duydum
gerekli analizler yapılmadığı için uygun tedavi seçimi yapılmadığını..
güvenecek doktor bulamadım maalesef..bu yazdıklarımı okursanız tavsiye istiyorum lütfen
özellikle doktor olarak sizi nasıl karşıladıklarını onlara nasıl güvendiğinizi merak ediyorum
en iyi merkezde en iyi dr gittim
ama dr a ulaşıp konuşabilmem mümkün olmuyordu..
tedavi sonrası sonucum düşükle son buluyor .
gelin durumunuzu konuşalım ne haldesiniz diye bile aramadılar

canım öncelikle inşallah en yakın zamanda gönlüne göre bir yer bulur meleğine kavuşursun.
ben kadıköyşifa da yaptırdım. zaten tüm tahlillerimizi rahim filmimizi çektirip gitmiştik dolayısıyla onları yorumlayıp ona göre bir tedavi uyguladılar tekrardan bişiler yapmadık. ben çok çok memnundum embriyolog engin enginsu kadın doğum doktoru birgül sarıkamış. hem mesleki bilgiler hem insanlıkları son derece mükemmel. tavsiye ederim. en azından bi öngörüşme yapıp fiklir edinebilirsin.

Canm istanbulda oturuyorsan benm gittigim dru gozum kapali tavsiye ederim.banada burdan bi arkadas tavsiye etmisti.adi prof.engin oral.muayenesi var.internetten bi arastir.gidiyosun cok guzel ilgileniyo.anlatiyo.sahsen bende senin gibi gitmedigim tupbebek merkezi kalmamisti.o bildigimiz en iyi yerlere.sonra bikac husran tabiki.sonrada bu drumu buldum.sonucum su anda belli diil.transferimin 6.gunumdeyim.ama negetif olsada yine bu druka giderim.çunki bana diger drlar gibi gel yarin baslayalim demedi.arastirdi gerekirse bekleyebiliriz dedi.neyse canm cok yazdim.bi sorun olursa ozelden msj at.cevaplarim..

teşekkür ederim..mersinde ikamet ediyorum tedavi için ankaraya gitmiştim ama bu sefer istanbul düşünüyorumm.önerilerinizi araştırıcam gerekirse merkezi arayıp konuşurum..hatta bu yeni çıkan ımsı, embrioskop ,pgt yöntemleri araştırıyorumm ve en önemlisi dr ,embriyolog
takdir Alllahtan

canım öncelikle inşallah en yakın zamanda gönlüne göre bir yer bulur meleğine kavuşursun.
ben kadıköyşifa da yaptırdım. zaten tüm tahlillerimizi rahim filmimizi çektirip gitmiştik dolayısıyla onları yorumlayıp ona göre bir tedavi uyguladılar tekrardan bişiler yapmadık. ben çok çok memnundum embriyolog engin enginsu kadın doğum doktoru birgül sarıkamış. hem mesleki bilgiler hem insanlıkları son derece mükemmel. tavsiye ederim. en azından bi öngörüşme yapıp fiklir edinebilirsin.

teşekkür ederim önerinize ilginize..tavsiyenizle alakadar olucamm..

teşekkür ederim..mersinde ikamet ediyorum tedavi için ankaraya gitmiştim ama bu sefer istanbul düşünüyorumm.önerilerinizi araştırıcam gerekirse merkezi arayıp konuşurum..hatta bu yeni çıkan ımsı, embrioskop ,pgt yöntemleri araştırıyorumm ve en önemlisi dr ,embriyolog
takdir Alllahtan

Canm bu arada takipi muayenehanesinden yapiyo.ama toplama ve transferi bahçecide yapiyo.birde hangisinde karar kildigini bana msj at istersen.cunki ben istanbulda oturuyorum.ve 1sene dr arastirdim ve coguyla gorustum.belki bi faydam olur.hakkinda hayirlisi artik. Sen bol bol dua et rabbim hayirli insanlarla karsilaştirsin.

Canm bu arada takipi muayenehanesinden yapiyo.ama toplama ve transferi bahçecide yapiyo.birde hangisinde karar kildigini bana msj at istersen.cunki ben istanbulda oturuyorum.ve 1sene dr arastirdim ve coguyla gorustum.belki bi faydam olur.hakkinda hayirlisi artik. Sen bol bol dua et rabbim hayirli insanlarla karsilaştirsin.

peki bizzat kendimi alakadar,her muayenede kendisi var mı
asistanları filan varmı..
transferi kendisi mi yapıyor..her aradığında ulaşıp konuşabiliyormusun

peki bizzat kendimi alakadar,her muayenede kendisi var mı
asistanları filan varmı..
transferi kendisi mi yapıyor..her aradığında ulaşıp konuşabiliyormusun

Evet canm muaneyelere ,toplamaya,transfere bizzat kendi giriyor.her dakika aradiginda bizzat gorusebiliyisun.ve hic aceleye getirmeden dinliyo ve cvp veriyor.muayenehane ama gorsen hastane gibi buyuk vede cok kalabalik.asistanlarida cok iyiler.yani senin kafani karistirmak yada yonlendirmekde istemem.ama sadece yardimci olmaya calistigimi bil.mesela elinde test sonuclarin varsa, flimlerin falan.ara muaneyesini drun nosunu iste.anlat derdini.uzaktan gelicem onagore de.istedigi baska seyler varsa gelmeden soyleki yaptirip geliyim de.sonra gel bi konus. Boyle daha az yorucu olsun senin icinde.hen telde begenmezsen ilgisini gitmezsin olur biter canm.sen yinede iyi arastir benmki sadece tavsiye.

Back