bebeğimiz 12 haftalık oldu??

mavixsxxsxxsxxsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
822
0
40
hamiş arkadaşlarım biz artık 12. haftaya girdik .siz neler yapıyosunuz nasıl geçiyo hamileliğiniz?zaman çok çabuk geçiyo.şikayetleriniz var mı :teselli:

hamiş arkadaşlarım biz artık 12. haftaya girdik .siz neler yapıyosunuz nasıl geçiyo hamileliğiniz?zaman çok çabuk geçiyo.şikayetleriniz var mı :teselli:

bizde 14+4 olduuk:)
gerçekten günleer çok çabuk geçiyo. yarın kontrolum var özledim bebişimi:)
belki cinsiyetini öğrenirim yarın. heyecan dorukta..

ewet belki öğrenebilirsin canım....
ben 16. haftamda öğrenmiştim....
artıkbulantı dönemlerinizde bitiyordur....
şimdi hamileliğin en güzel günleri başlıyo....
6. ve 7. aya kadar....
bizde 24+5 günlüğüz...
ama benim tosunum 1.5 hafta önden gidiyo ultrasonda...

ayyy arkadaşlar bugün benimde kontrolüm var sanırım ikili test yapılıcakk.bende bebişimin cinsiyetini merak ediyorum öğrenmek istiyorum sanırım biraz erkennnn dimiii:)))

maviş doğum tarihi bellimi yakınız galiba 24 ağustos benimki ve bugün 2 de benimde kontrolüm var..cinsiyet galiba erkek olunca biraz daha erken belli olabiliyormuş.ama normalde 16. haftada öğrenilebiliyor diye biliyorum.

ayyy arkadaşlar bugün benimde kontrolüm var sanırım ikili test yapılıcakk.bende bebişimin cinsiyetini merak ediyorum öğrenmek istiyorum sanırım biraz erkennnn dimiii:)))

belli olmuyor tatlım belki 12. haftadanda öğrenebilirsin....
ama kesin sonuç tabikide 16. haftda....
ewet 12. haftada ense kalınlığı ölçümü ve 2li test yapıyorlar....
hayırlı haberlerle gelmen dileklerimle....a.s.

yelizcim benimde muhtemelen doğum tarihi20 ağustos bebişlerimiz aynı burçtan olucak desene...benimde kontrolüm 13:30 da bugün..teşekkürler kardelencim bilgilerin için.sanki içimden bi ses bugün cinsiyetini öğreniceğimi söylüyor.henüz 12 haftalık..olsun bakalım hayırlısıı:)I

Bende 12 haftalığım 2li test falan yapıyolar drumuz cinsiyetini sanırım anladı ama söylemedi sinir oldum kesin olmadan söylemiyorlar inş sen öğrenebilirsin bende mide bulantısı falan yok demir hapı ve vitamin kullanıyorum bi etkilerini görmedim neden sizde var acaba?Belki bünye meselesidir.

bizimde doğum 16 ağustos :) yorgunluk hala devam ediyo bende uyku birde.mide bulantım zaten çok azdı hala aynı.bizde 12 haftalıkken doktordaydık cinsiyetini gördü sanırım ben anlayamadım ama cd verdi bide hergün izliyorum keratayı:) 14 haftalık olduğunuzda cinsiyetini söyleyeyim dedi.çok heyecanlıyım az kaldı ayın 16sında bakalım

yaşasssın o zaman yarın benim doktorumda söyleer:)
ilkbaşlarda hiiç öğrenmiyeceğim doğumda belli olsun diye artistlik yapıyodum:)
şimdi içim içimi yiyo:)
benim içime erkek doğuyo..
inşallah yarın öğrenirim, sağlıklı sıhhatli olduğunu görürümm:)

merhaba arkadaşlar hepimiz inşallah sağlıklı kucağımıza alırız ........sorum olacaktı bu mide bulantıları ne zaman başlıyor......
ben yarın dr gidiyorum ultrasonda görmek için daha bilmiyorum ne kadarlık olduğunuı
regiim 1 gün geçmişti öğrendim hamiş olduğumu.........

belirtiler varda mide bulantısı az ne zaman başlıyor merak ettim.........

canım benim çok fazla bulantım olmadı ama hafif hafif değişiklikler 8. haftada başladı. sabahları çok burukluk oluyodu inşallah sende hafif atlatırsın.
son adet tarihin ne zaman?

benim bulantılarım sadece akşamları oluyo.7.haftadan sonra başladı bulantılarım.

Benim bulantım çok az oldu grip olunca genel olarak hiç olmadı diyebilirim kişiden kişeye değişiyor inş sendede olmaz olursa Allah sabrını veriyor herşey bebişlerimiz için dimi canım merak etme.a.s.

benim doğumda Allah'ın izniyle 18 Ağustos'da kızlar. İkli testi yaptırdım, ense pilsini ölçtürdüm. İkili test sonucum biraz düşük çıkmış. O yüzden çok korkuyorum... Ense pilisi 1,5 mm o da gayet normalmiş. Cinsiyetini de 3 hafta sonra öğrencem inşallah

ikili test topicinede yazmıştım zaten 2 hafta önce bende yaptırdım testi benimkide riskli çıktı.
üçlü testş bekliyoruz bakalım.
üzme kendini, stres yapma herşey olacağına varır.

bende yarın öğreniyorum inşallah cinsiyeti kızlar birde üçlü testim var inşallah hepimizin sorunsuz geçer gebeliği alırız meleklerimizi kucağımıza

maviş kontrolden geldinmi.ben kan verdin 5-6 güne belli olurmuş ikili testin sonucu. son kontrolden bu yana çok büyümüş.parmağını emiyordu çok şirindi.

yelizcim kontrolden geldim kan aldılar.3 gün sonra sonra belli olucak ikili testin sonucu.cinsiyeti henüz belli değilll...benimkide büyümüş.dr muz ne kadar hareketli bir bebek dedi..annesine çekicek herhalde dedimm.birde vitamin verdi.sana da verdiler miiii??*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…