- 20 Aralık 2007
- 822
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi mavixsxxsxxsxxsxxsx
hamiş arkadaşlarım biz artık 12. haftaya girdik .siz neler yapıyosunuz nasıl geçiyo hamileliğiniz?zaman çok çabuk geçiyo.şikayetleriniz var mı :teselli:
ewet belki öğrenebilirsin canım....
ben 16. haftamda öğrenmiştim....
artıkbulantı dönemlerinizde bitiyordur....
şimdi hamileliğin en güzel günleri başlıyo....
6. ve 7. aya kadar....
bizde 24+5 günlüğüz...
ama benim tosunum 1.5 hafta önden gidiyo ultrasonda...[/QUOTE
2 hafta önce demir hapları ve multivitamine başladım çok fazla mide bulantısı yapmaya başladı bana.
ilk günlerde çekmediğim kadar bulantı çekiyorum..
yarın söylicem dokturuma..
bu arada bizim bebişde toraman mıdır nedir hep 1,5 hafta önde gidiyo:)
inşallaah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza bebişleri:)
ayyy arkadaşlar bugün benimde kontrolüm var sanırım ikili test yapılıcakk.bende bebişimin cinsiyetini merak ediyorum öğrenmek istiyorum sanırım biraz erkennnn dimiii:)))
bizimde doğum 16 ağustos :) yorgunluk hala devam ediyo bende uyku birde.mide bulantım zaten çok azdı hala aynı.bizde 12 haftalıkken doktordaydık cinsiyetini gördü sanırım ben anlayamadım ama cd verdi bide hergün izliyorum keratayı:) 14 haftalık olduğunuzda cinsiyetini söyleyeyim dedi.çok heyecanlıyım az kaldı ayın 16sında bakalım
merhaba arkadaşlar hepimiz inşallah sağlıklı kucağımıza alırız ........sorum olacaktı bu mide bulantıları ne zaman başlıyor......
ben yarın dr gidiyorum ultrasonda görmek için daha bilmiyorum ne kadarlık olduğunuı
regiim 1 gün geçmişti öğrendim hamiş olduğumu.........
belirtiler varda mide bulantısı az ne zaman başlıyor merak ettim.........
merhaba arkadaşlar hepimiz inşallah sağlıklı kucağımıza alırız ........sorum olacaktı bu mide bulantıları ne zaman başlıyor......
ben yarın dr gidiyorum ultrasonda görmek için daha bilmiyorum ne kadarlık olduğunuı
regiim 1 gün geçmişti öğrendim hamiş olduğumu.........
belirtiler varda mide bulantısı az ne zaman başlıyor merak ettim.........
benim doğumda Allah'ın izniyle 18 Ağustos'da kızlar. İkli testi yaptırdım, ense pilsini ölçtürdüm. İkili test sonucum biraz düşük çıkmış. O yüzden çok korkuyorum... Ense pilisi 1,5 mm o da gayet normalmiş. Cinsiyetini de 3 hafta sonra öğrencem inşallah