Bebegimini kilo almasi icin napmaliyim :(

Canım sen ekmek pasta makarna vs kısıtlı ye gün de 2 kasık pekmez den korkma.

Bu arada yumurta mutlaka günlük ye.

Şişman değil sağlıklı büyüyen bir bebisin olsun inşallah
Yani hamurisi olan seyleri cok tuketmiyim dimi? 2 gundur keciboynuzu pekmezi iciyorum sabahlari 2 kasik bide tahin, yumurta, peynir, zeytin yiyorum kkahvaltı da. Kendim kilo almak istemiyorum zaten. Insallah saglikli olur bebegim. Rabbim seninkinide kucagina almayi nasip etsin insallah az kalmis seninki darısı basima insallah :))

Menün gayet güzel canım :)) şifa versin bebisine.

Amin inşallah evet az kaldı heyecan dorukta bekliyorum. Senden de güzel haberler almak dileğiyle .

Bana doktor hergun gunde iki bardak sut bir kase yogurt meyve ve sebzeni yersen duzenli vitamini bile icmene gerek yok dedi . sabahlari sut haslanmis yumurta domates salatalik zeytin beyaz peynir keciboynuzu pekmezi yiyorum . ikinci bardak sutumu meyveyle yapiyorum genelde acikirsam sebze yemegi yiyorum oglen bi tabak yogurtla . bu sekilde ayarlamaya calisiyorum .

Canim senin beslenme seklin de cok guzel ama isin kotu yani ben sut icemiyorum cunku benim asiri mide yanmam oluyo. Kalsiyum ihtiyacımi diger besinlerden almaya calisiyorurm

Canim senin beslenme seklin de cok guzel ama isin kotu yani ben sut icemiyorum cunku benim asiri mide yanmam oluyo. Kalsiyum ihtiyacımi diger besinlerden almaya calisiyorurm

Hmm o kötü iste bende bayilarak icmiyorum ama napalim idare edicez bu sekilde beslendigin surece decaviti icmesende olur yada birgun icip birgun icmeye bilirsin dedi. Zaten doğurayim omrum boyunca daha icmem :))

Merhaba bence bebisinin kg çok çok iyi biz 23.haftada gittik 661 gramdi.hafta içi yine gitcegz.bakalm ne kadar olcak..bence üzülme yoğurt süt ceviz fındık tuket bol bol:)

Hmm o kötü iste bende bayilarak icmiyorum ama napalim idare edicez bu sekilde beslendigin surece decaviti icmesende olur yada birgun icip birgun icmeye bilirsin dedi. Zaten doğurayim omrum boyunca daha icmem :))
Aynen can ya dogurduktan sonra sut yumurta yogurt vs bunlardan uzak durucam gibi gorunuyo :))

Merhaba bence bebisinin kg çok çok iyi biz 23.haftada gittik 661 gramdi.hafta içi yine gitcegz.bakalm ne kadar olcak..bence üzülme yoğurt süt ceviz fındık tuket bol bol:)
Canim evet artik bende bebisimin kilosunun iyi oldugunu dusunuyorum. Oncesinde birkac kisiyle kiyaslamistim oglumun kilosunu ama anladim ki hic onemi yokmuş burdaki arkadaslar sagolsunlar cok yardimci oldular. Ayrıca senin bebegin de kilosu cok iyi tatlm masallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…