• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin yüzündeki kırmızı lekeler

tomrisn

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
1.687
1.900
133
26
merhaba hanımlar. bebegim 2.5 aylık. 3 gün once halsizlik ve ateş vardı.doktora götürdüm kan aldılar crp yüksek geldi yatış yaptık.damarylolu bulunamadı cokca denediler yenidoğan ypgun bakım hemşireleri de baktı bulamadı.en sonunda tedavi red ile cıktık.şurup verdi doktor.ondan sonra da ateş veya halsizlik olmadı gayet normaldi. bugun de hava güzeldi güneşliydi koye gittik bebegim genellikle bebek arabasında uyudu üstü kapalıydı. eve geldigimde yüzünde kırmızı lekeler oluşmuştu. doktora foto attım alerjik olabilir dedi. acaba enfeksiyondan mı oldı yoksa alerjik mi bilemedim sıcaktan da olmuş olabilir mi güneşlendi arabada da koyde de. bi cok kırmızı gorunuyor bi soluklaşıyor.böyle bir şey yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_2661.jpeg
    IMG_2661.jpeg
    211,1 KB · Görüntüleme: 31
Kuzum öpüldüyse olur. Salyalandıysa olur. Islak mendille falan yüzü silindiyse olur. Dışarıda cildi kurumuştur, olur. Benim kızımın da cildi çok hassas. Sıklıkla olur yanaklarında. Nemlendiririm gün içinde birkaç kez. Bir iki güne geçer… bir de havalar soğuk ya, dışarıya çıkarmadan önce nemlendir. Öyle cıkar. Hem kızarıklık olmaz hem de kuruluktan acımaz… faydası olur zararı olmaz yani. Aklında olsun

Kuzum öpüldüyse olur. Salyalandıysa olur. Islak mendille falan yüzü silindiyse olur. Dışarıda cildi kurumuştur, olur. Benim kızımın da cildi çok hassas. Sıklıkla olur yanaklarında. Nemlendiririm gün içinde birkaç kez. Bir iki güne geçer… bir de havalar soğuk ya, dışarıya çıkarmadan önce nemlendir. Öyle cıkar. Hem kızarıklık olmaz hem de kuruluktan acımaz… faydası olur zararı olmaz yani. Aklında olsun
ıslak mendille silmem hiç altını bile pamukla siliyorum hala kıyamıyorum🥹cok teşekkür ederm içimi rahatlattınız. nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz acaba alayım ben de

ıslak mendille silmem hiç altını bile pamukla siliyorum hala kıyamıyorum🥹cok teşekkür ederm içimi rahatlattınız. nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz acaba alayım ben de
Ah kıyamam 🥹🥹 kuzum hepimizin cildi farklı olduğu gibi bebeklerin de farklı. Bize yarayan size de kesinlikle yarar diyemem elbette ama ben mustela yağ kullanıyorum. Kışla birlikte yetersiz geldi cildi daha cok kurumaya başladı. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şimdi 1 aydır. Daha çok faydası oldu

Ah kıyamam 🥹🥹 kuzum hepimizin cildi farklı olduğu gibi bebeklerin de farklı. Bize yarayan size de kesinlikle yarar diyemem elbette ama ben mustela yağ kullanıyorum. Kışla birlikte yetersiz geldi cildi daha cok kurumaya başladı. Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şimdi 1 aydır. Daha çok faydası oldu
mustela duymuştum bende. bence bize mustela yeterli olur gibi. aşşırı soğuk yerde yaşamıyorum ve sık dışarı cıkmıyorum. teşekkürler🥰😍

mustela duymuştum bende. bence bize mustela yeterli olur gibi. aşşırı soğuk yerde yaşamıyorum ve sık dışarı cıkmıyorum. teşekkürler🥰😍
Ben doğduğundan beri kullanıyorum mustelayı. Çok memnun kaldım şahsen. Pişik kremi, sampuanı, yağı hep o markadan aldım. İçerik olarak da temiz. Biz de doktor önerisiyle almıştık. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Ama tabi alerji ihtimaline karşı cok kucuk bir alanda dene. Sonra geniş alana uygula. Bebik bunlar ihmale gelmez ☺️ rica ederiim🌸

Çok geçmiş olsun nedeni ni bilmiyorum ama crp yüksekliğini ihmal etmeyin lütfen önemli bir konu

Çok geçmiş olsun nedeni ni bilmiyorum ama crp yüksekliğini ihmal etmeyin lütfen önemli bir konu
crp 22 geldi.o gün gerçekten cok kötüydü.düşmemiş olsa acaba belirtisi devam eder miydi? tekrar baktırmak istiyorum ama her yeri mosmor o yüzden kıyamıyorum

Back