- Konu Sahibi orkide1453
ben de banyo yaptırırken köpük mü değdiriyorum ondan mı oldu diye korkmuştum. dalinle yıkıyordum sabunuyla vucudunu yıkıordum değiştirdim nivea kullanmaya başladım. doktor da korkma dedi impetex verdi tekrarlarsa tekrar sür bişey olmaz dedi kremi 3 4defa anca sürdüm hala var biraz sürmüyorum krem ama. cildinin yağlı olduğu nasıl anlaşılır bide sizin dediğiniz kremde kortizon var mı?
hayır hayır kortizon fln yok.bu krem tedavi kremi fln deil. bebekler ıcın uretılmıs gunluk kullanıma uygun,alerjik,tahris olmus veya boyle puturlu ciltlerın hepsi kullanabılıyor.bak işte hatayı bastan yapmışsın.bende yuzune sabun surmuyodum kurutur fln diye.ama oyle bısey yok. seba med veya mustelanın sampuan veya sabununu al yuzunu ovalaya ovalaya yıka banyo yaptırırken.bebegı sık sık yıka hava soguk dıye korkma.hergun yıkanması lazımmıs ama ben ıkı gunde bır yıkıyorum kış geldi diye.valla cildin yaglı oldugunuda bılmıyorum doktor bakınca anladı.kulaklarını fln mutlaka ovala yıkarken.
doktor dedıkı , hergun aynı tavayla kızartma yaptıgını dusun, o tavayı yıkamak ıcın sadece suyun altınamı tutarsın? köpürtmeden ovmadan o yağdan kurtulabılırmısın? hayır..böyle bı ornek vermıstı. denemende fayda var arkadasım korkma yuzunu ovdun dıye bısey olmaz bebegıne. eger bu da problemını cozmezse ozmn baska önlemler alırsın.ben tecrubemı paylasmak ıstedım.