• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin yüzündeki kızarıklıklar

orkide1453

yine yeniden bşl. 72.6 gncl: 70.1 hedef 60.00
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
5.094
10.843
448
arkadaşlar merhaba

33 günlük bi bebeğim var pazar gününden beri yüzünde kırmızı nokta nokta pütürlü kızarıklıklar var doktorunu aradık yenidoğan bebeklerde olur dedi impetex kremi 3gün sürün bırakın gecer dedi eczacıda değişik bişey yediyseniz ondan olmuştur dedi pizza yapmıştık evde sucuk ketçap mayonez yapar dedi. netten araştırdım bebek egzaması diye çok korkuyorum . bu kremde kortizonluymuş zararı olur mu tekrarlar mı lütfen yaşayan varsa yardımcı olabilir misiniz çok üzülüyorum

Benim bebegimdede oldu aynisi ben hic birsey surmedim emzirdikten sonra biraz gogsumden sut sıktim bide ilik su ile sildim o kadar 1 haftada gecti

Benim bebegimdede oldu aynisi ben hic birsey surmedim emzirdikten sonra biraz gogsumden sut sıktim bide ilik su ile sildim o kadar 1 haftada gecti
kaç aylıktı bebeğin doktora götürmedin mi ben egzama ise diye çok korkuyorum

yeni doğan aknesi
belli bi sure olup sonra kendiliğinden geçiyor steril su ile silmiştik bizde oglumda da olmustu

benim kızımda ara ara cıkar. dr olabilir demişti. ben hiç takmadım. benim kendi küçüklük resmimde bütün yüzümü kaplamış şekilde görmüştüm.

benim kızımda ara ara cıkar. dr olabilir demişti. ben hiç takmadım. benim kendi küçüklük resmimde bütün yüzümü kaplamış şekilde görmüştüm.[/
sanırım ben internetten bakıpta egzema olup yıllarca sıkıntı çekenleri görünce bu kadar taktım. kre kullandığım halde hala pütür pütür var bilmiyorum inş geçer

aynısını bende yaşadım.yanakları kırmızı putur purdu.sonra bı gece bı baktım kasları kabuk kabuk olmus suratı kıpkırmızı, ınternetten arastırdım egzamaya benzettım bende sabaha kadar agla agla bı hal oldum,heme doktora gıtttık, bak bundan sonrasını ıyı dınle, kasları konak olmus sorun yok, yanakları ıcın yedıgın bısey dokunmustr dedı alerjı fln dedı alerjı surubu yazdı , ama alerjı deılmıs.ben baya bı arastrdım mustelanın stelatopia dıye bı kremı var mucıze gıbı bısey onu sur bı gunde gecıyo.sonra baska bı doktora goturdum bana dedıkı, bebegın cıldı yaglı ,yıkarken yuzunu elınızle ovun korkmayın dedı bıngıldagından korkmayın ,kendın nasıl yıkanıyorsan onuda oyle yıkıyacaksın, sonra yuzunude ellerımle kopurte kopurte ovaladım (mustela sampuan ve sabun kullanıorum) ıkı gunde pamuk gıbı oldu cıldı.bak sende yap goruceksın gecıcek..

Bebeğinizin anne sütünü iyi bir şekilde almaya başladığını gösterir anne sütünden geçen hormonlar buna sebep oluyormuş. Emzirme uzmanı hemsire bana böyle demişti. Bu durumda sevinmeniz gerekiyor :)

Sevgili orkide hiiccc korkma hic tereddüt etme, yegenimdede vardi, ve gecti ama kac hafta sonra gecti onu hatirlamiyorum.
Krem veya ilac kullandikmi hatirlamiyorum, insan gercekten üzülüyor, acaba kalicimi diye ama hic endise etme, geciyormus canim. Hayirli, ugurlu, saglikli olsun Insallah bebegin bu arada...

Bebeğinizin anne sütünü iyi bir şekilde almaya başladığını gösterir anne sütünden geçen hormonlar buna sebep oluyormuş. Emzirme uzmanı hemsire bana böyle demişti. Bu durumda sevinmeniz gerekiyor :)
çok şükür kilo alımı iyi ama insan bebeğinin yüzünü öyle görünce korkuyor çoğu geçti ama hala biraz var

Sevgili orkide hiiccc korkma hic tereddüt etme, yegenimdede vardi, ve gecti ama kac hafta sonra gecti onu hatirlamiyorum.
Krem veya ilac kullandikmi hatirlamiyorum, insan gercekten üzülüyor, acaba kalicimi diye ama hic endise etme, geciyormus canim. Hayirli, ugurlu, saglikli olsun Insallah bebegin bu arada...
çok teşekkür ederim ben de kremi üç dört defa anca sürdüm o kıpkırmızı hali yok artık ama hala biraz var inş gecicek

Sabirli ol, Allah baska dert vermesin. Gececek bundan emin ol. Ama istersen rahatlaman icin bir cocuk doktoruna yine görün ama anlatmalarina göre gecici olan ekzemaya benziyor.

aynısını bende yaşadım.yanakları kırmızı putur purdu.sonra bı gece bı baktım kasları kabuk kabuk olmus suratı kıpkırmızı, ınternetten arastırdım egzamaya benzettım bende sabaha kadar agla agla bı hal oldum,heme doktora gıtttık, bak bundan sonrasını ıyı dınle, kasları konak olmus sorun yok, yanakları ıcın yedıgın bısey dokunmustr dedı alerjı fln dedı alerjı surubu yazdı , ama alerjı deılmıs.ben baya bı arastrdım mustelanın stelatopia dıye bı kremı var mucıze gıbı bısey onu sur bı gunde gecıyo.sonra baska bı doktora goturdum bana dedıkı, bebegın cıldı yaglı ,yıkarken yuzunu elınızle ovun korkmayın dedı bıngıldagından korkmayın ,kendın nasıl yıkanıyorsan onuda oyle yıkıyacaksın, sonra yuzunude ellerımle kopurte kopurte ovaladım (mustela sampuan ve sabun kullanıorum) ıkı gunde pamuk gıbı oldu cıldı.bak sende yap goruceksın gecıcek..
ben de banyo yaptırırken köpük mü değdiriyorum ondan mı oldu diye korkmuştum. dalinle yıkıyordum sabunuyla vucudunu yıkıordum değiştirdim nivea kullanmaya başladım. doktor da korkma dedi impetex verdi tekrarlarsa tekrar sür bişey olmaz dedi kremi 3 4defa anca sürdüm hala var biraz sürmüyorum krem ama. cildinin yağlı olduğu nasıl anlaşılır bide sizin dediğiniz kremde kortizon var mı?

Sabirli ol, Allah baska dert vermesin. Gececek bundan emin ol. Ama istersen rahatlaman icin bir cocuk doktoruna yine görün ama anlatmalarina göre gecici olan ekzemaya benziyor.
doktoru gördü bu gecer dedi yenidoğanlarda olur dedi

ha süper o Zaman hiiiicccc endise etme, ama anliyorum seni, gercekten insanin ici aciyor, bizde öyle olmustuk, simdide prensesler gibi güzel kizimiz var, anlatip ona gülüyoruz. Büyüynce ani olarak anlat ama ...:KK68:sevgiler canim, keyfini cikar bebeginle...

ha süper o Zaman hiiiicccc endise etme, ama anliyorum seni, gercekten insanin ici aciyor, bizde öyle olmustuk, simdide prensesler gibi güzel kizimiz var, anlatip ona gülüyoruz. Büyüynce ani olarak anlat ama ...:KK68:sevgiler canim, keyfini cikar bebeginle...
teşekkür ederim ilginize :)

Back