Bebegimin yüzü neden yağlı

elisamelekali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
3
0
1
27
Benim 2 aylık bebeğim var ve kafası, alnı ve burnu çok yağlı büyük insanlar gibi yağ kokuyo çok çocuk gördüm ama böylesini hiç görmedim, doktorlarla soruyorum genetiktir diyorlar, genetik olsaydı ergenlik döneminde yaglanma ve sivilceler olur diyorum dinnemiyorlar bile, google soru yazıyorum böyle soru ve cevap cikmiyo bile yani böyle birşeyle karsilastinizmi karsilastiysaniz ne zaman geçer yardımcı olunuz lütfen şimdiden teşekkürler :skandal:

Olsun yahu zamanla geçer sıcak hava terliyordur yaglaniyordur .
Benim 2 aylık bebeğim var ve kafası, alnı ve burnu çok yağlı büyük insanlar gibi yağ kokuyo çok çocuk gördüm ama böylesini hiç görmedim, doktorlarla soruyorum genetiktir diyorlar, genetik olsaydı ergenlik döneminde yaglanma ve sivilceler olur diyorum dinnemiyorlar bile, google soru yazıyorum böyle soru ve cevap cikmiyo bile yani böyle birşeyle karsilastinizmi karsilastiysaniz ne zaman geçer yardımcı olunuz lütfen şimdiden teşekkürler :skandal:
Çok normal

Bana normal geldi bebekler çok yerlerler heleki emerken falan bundan kaynaklaniyodur.havalr ısındı bebeğinizi artık daha sık yikayabilirsiniz. Bu hem bebeğe iyi gelir hem de o uyurken siz de biraz rahatlarsiniz.

Ben 31 martta doğum yaptım havalar daha soğuktu ondan beri yuzu yagli o yüzden bu garip geliyor
Canım telaş yapmayın bebeklerin özellikle kafası terler ve havanın çok sıcak olması gerekmez emerken aşırı efor harcarlar ben kocaman insanim yemek yerken yoruluyorum . Siz de şöyle bir şey deneyebilirsiniz mesela aç ve dinlenmisken bir nabız ölçümü yapın sonra yemek yiyin ve yarım saat sonra nabız ölçümü yapın aradaki farkı göreceksiniz .siz fark etmeseniz bile yetiskinlerde de aynı durum var

benim bebeğim de de 6ncı aya kadar sivilce oldu yüzünde

Back