- Konu Sahibi kubraderin
-
arkadaşlar aranızda bilgisi olan varsa yardım bekliyorum
kızım 7 aylık sabah kahvaltısı 12:00 12:30 gibi yemek istiyor çorbasını 15:00 gibi yogurdunuda 18:00 gibi yemegi seviyoryani o saatler arasında yemek istiyor..
çalıştığım için annem veriyor.ne yapmam lazım sizce?
weyden tşk ederim öncelikle
doktorumuz ısrarla kahvaltı 9:30 da bitecek diyor.bende anneme baskı yapıyorum sürekli
kadın bunaldı.yemiyor diyor. demekki böyle büyüyen sadece beni kızım değil
canım her bebek kendi düzenini kuruyo sen çok fazla müdahale edemiyosun genelde.
kaçta kalkıyo ?
benim bebeğim 10 aylık 7-7,30 arası uyanıyo 9 gibi de kahvaltı yapıyoruz beraber.
eğer seninki geç kalkıyosa saatlerin kayması da normal...
ilk çocuğumun olmasının vermiş olduğu acemilik mi diyeyim disiplin mi diyeyim bilemiyorum her şeyinin düzenli olmasını çok isterdim...okuduğum kitaplarda böyle diyordu zaten bu saatlerde yedirin uyutun falan
ama tecrübeyle şimdi öğrendim ki: dr bile yazmış olsa o kitapların uydurduğu kılıfa çocuğumu zorla sokma gayretim ve çocuğumun hep reddetmesi ve benim onu ısrarlarımla sıkmakla çocuğa bunalımdan başka birşey yediremediğimdir..
şimdi sürekli çocuğuma birşeyler öneriyorum yerse yer yemezse yemez..sıkmıyorum ve şartlandırmıyorum..taaaaki bazı şeyleri kavrayacak yaşa gelene kadar böyle devam edeceğim..
arkadaşlar aranızda bilgisi olan varsa yardım bekliyorum
kızım 7 aylık sabah kahvaltısı 12:00 12:30 gibi yemek istiyor çorbasını 15:00 gibi yogurdunuda 18:00 gibi yemegi seviyoryani o saatler arasında yemek istiyor..
çalıştığım için annem veriyor.ne yapmam lazım sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?