- 29 Haziran 2023
- 69
- 43
- 8
- 32
- Konu Sahibi hayaldunyasi92
-
2 aylık ama hep vardı bu durum.Bebekko kaç aylık beybi?
Kontrolde doktora göstermediniz mi bir şey demedi mi2 aylık ama hep vardı bu durum.
Ben de yün hırka Giydiriyorum. Kortizonlu krem verdi aile hekimim bana da. 3 günden fazla sürme dedi. Sürerken iyi sonra yine aynı. Çocuk doktoruna gideceğim.Selam, benzer kuruluk ve konak bizde de vardı. Öncelikle doktor değilim o yüzden siz doktorunuza danısarak ilerleseniz daha iyi. Öncelikle mustelanın konak şampuanını aldım, banyodan önce bebek yağı sürdüm yarım saat beklettim. Yüzüne sabun ya da şampuan asla sürmedim, duru su ile yıkadım. Biodermanın bir nemlendiricisini verdi doktor onu düzenli sabah aksam yüzüne sürdüm, en son 2-3 kere daha ağır kortizonlu krem sürmemizi de önerdi. Yün hırka giyiyordu onu bıraktım, eşim de sakallı oldugu için cocugu fazla öpmedi. Böylece son 1 haftadır geçti, ilk kez cocugun yüzünü kızarıksız gördüm. ( bebekte alerji olmadıgı için bu yöntemleri izledik- alerji olma durumında farklı tedaviler izleniyor)
Aile hekimi kortizonlu krem verdi. 3 günden fazla kullanma dedi. Biraz yatıştırdı. 3 gün bitince yine aynıKontrolde doktora göstermediniz mi bir şey demedi mi
O kremi kullanırken sabah akşam nemlendirici de kullanın ( bioderma- atoderm intensive baume kullandım) yavas yavas geçecektir. Bir süre yün kullanmamayı da deneyin.Ben de yün hırka Giydiriyorum. Kortizonlu krem verdi aile hekimim bana da. 3 günden fazla sürme dedi. Sürerken iyi sonra yine aynı. Çocuk doktoruna gideceğim.
Benim bebeğim de de vardı Kırkı çıkmadan önce oldu ve 2,5 aylık olana kadar geçmedi Ben doktora krem yazdırmıştım onları kullanıyordum ama bunlar normal 2 aylık bebekte.. Bir fotoğrafta biraz kulağının yanı sarı gibi o kabuklanma galiba onu gösterebilirsin doktora ama kızarıklık olması diğer fotoğraflar normal Yeni doğan bebekler de çok görülüyorBebeğimin yanaklarında kızarıklık kuruluk var. Sabah uyanınca kıpkırmızı oluyor. Gün içinde de soluyor tekrar oluyor. Kafasında az da olsa konak vardı. Onun mu yanaklara sıçraması yoksa alerji mi anlamasım. Yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?