• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin yanaklarındaki bu noktalar ne (fotoğraflı)

invictus34

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
473
272
18
Lütfen yardım edin kızlar bu kırmızı noktalar nedir

Eklentiler

• B6703D52-A243-45A1-BAC4-ADB090F22D91.jpeg
    B6703D52-A243-45A1-BAC4-ADB090F22D91.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 138
Çocuğu yabancı biri mi öptü? Bi tanıdığımda da böyle olmuştu. Mikrop kapmış demişti doktor

İsilik gibi görünüyor, panik yapmayın her bebekte oluyor emerken göğsünüze yapışıp havasız kalıyor, kıvrım yerlerinde de oluyor boyunda, sağlık ocağına da sorabilirsiniz içiniz rahat etsin diye.

İsilik gibi görünüyor, panik yapmayın her bebekte oluyor emerken göğsünüze yapışıp havasız kalıyor, kıvrım yerlerinde de oluyor boyunda, sağlık ocağına da sorabilirsiniz içiniz rahat etsin diye.
Malum sebeplerle evden çıkmıyoruz o yuzden sizlere sorayım dedim 🤷🏽‍♀️

Ev sıcak mi
Ek gıda var mı
Deterjanı değişti mi
Öptünüz mu

tıbbi terimler akne neonatorum veya yenidoğan döküntüsüdür. Ortada küçük bir sarı düğümü olan kırmızı sivilce başlangıçta yüzünde belirir ve oradan vücuda yayılır.
Merak etme bebeğin acı sızı duymaz hiçbir şey fark etmez. Süre çok farklı olabilir. Bazıları için bebek aknesi sadece birkaç gün veya hafta sürer, nadir durumlarda birkaç ay sürebilir. Ama endişelenme, yara izi falan kalmaz. Geçmiş olsun

tıbbi terimler akne neonatorum veya yenidoğan döküntüsüdür. Ortada küçük bir sarı düğümü olan kırmızı sivilce başlangıçta yüzünde belirir ve oradan vücuda yayılır.
Merak etme bebeğin acı sızı duymaz hiçbir şey fark etmez. Süre çok farklı olabilir. Bazıları için bebek aknesi sadece birkaç gün veya hafta sürer, nadir durumlarda birkaç ay sürebilir. Ama endişelenme, yara izi falan kalmaz. Geçmiş olsun
Aynen öyle yeni dogan annesi olmuş temiz tutun kendi kendine geçer.

Benim kızımda da olmuştu ben mikrop falan kaptı sandım ama sonra kendiliğinden geçti. Sanırım 1 aylıkken başlayıp 2 aylık olunca son bulmuştu

Kızımı öperken babasın da sakal olunca tahriş ediyor bizimkini bu şekilde. Tabi kullandığınız Baska birşey yoksa ilaç falan.

Ev sıcak mi
Ek gıda var mı
Deterjanı değişti mi
Öptünüz mu
Aynen öyle yeni dogan annesi olmuş temiz tutun kendi kendine geçer.
Benim kızımda da olmuştu ben mikrop falan kaptı sandım ama sonra kendiliğinden geçti. Sanırım 1 aylıkken başlayıp 2 aylık olunca son bulmuştu
Kızımı öperken babasın da sakal olunca tahriş ediyor bizimkini bu şekilde. Tabi kullandığınız Baska birşey yoksa ilaç falan.
Bebek aknesine benziyo canim benim bebegimdede vardi oglumdada cildi kuruyoda olabilir

Yazdıklarınız sonrası fark ettim ki babası öptükten sonra oluyor sakaldan. Kesecek artık, yardımlarınız için çok tşkler

Back