• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegimin vucudundaki kabarcıklar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

serraelf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
966
45
73
Arkadaslar 3aylik bebegimin karninda sirtinda boynunda bacaklarinda ayak tabanlarinin altida dahil kabarciklar cikti igne ucu kadar kirnizi kirmizi oldu tum vucudu elle dokundugumda putur putur basindan boyle bi durum gecen oldumu?

Arkadaslar 3aylik bebegimin karninda sirtinda boynunda bacaklarinda ayak tabanlarinin altida dahil kabarciklar cikti igne ucu kadar kirnizi kirmizi oldu tum vucudu elle dokundugumda putur putur basindan boyle bi durum gecen oldumu?

belki laktoz alerjisi ihmale gelmez vardır mama alıyosa alerji kabarıklık yapar doktoruna sorun ona göre yiyecek listesi özel mamalar var verir sen ne kadar saldırrgansan da ben kıymamam bebişlere

Hayir anne sutu aliyo ben saldirganlik yapmadm o arkadas oyle snlatinca senin tarafindan kandirldgni zannettk benim bircogufa oyle dusunmustur bana yazdigin gibi nasil oldugnu yazsaydin isin aslini anlardik.sen oyle kimseye iyilik yapamam felan deyince haliyle bizde bi antipatiklik uyandirdin arkadasim

Hayir anne sutu aliyo ben saldirganlik yapmadm o arkadas oyle snlatinca senin tarafindan kandirldgni zannettk benim bircogufa oyle dusunmustur bana yazdigin gibi nasil oldugnu yazsaydin isin aslini anlardik.sen oyle kimseye iyilik yapamam felan deyince haliyle bizde bi antipatiklik uyandirdin arkadasim

Back