• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin uyurken ağlaması

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
kızlar bebeğim 6,5 aylk,gayet uslu bir bebek.ağlaması , huysuzluğu yok doğduğundan beri, uyku sorunu da yok şükür.yaz olduğu için saatler kaydı, 8,30-9da uyur sabah 6-7 ye kadar uyanmaz.emziririm ben 3 saatte bir uyanmaz ama gözü kapalı emer.sorum şu ; 9da uyuduğunda birkaç saat sonra ağlıyor ama uyanmadan kucağıma alınca susuyor, sonra gene başlıyor bu böyle oluyor.dün gece mesela saat başı ayaktaydım.acab alışkanlımı yaptı kucağıma alınca susuyor çünkü. ama uyansa kucağımda uyusa alışkanlık yapar.kızım hiç uyanmadan ağlıyor.diş çıkarabilir ded doktor. ek gıdalarıda az yiyor bir kaç gündür. bir fikri olan var mı kızlar ya ne yapsam ki ? normal mi ? CADIARZU

evet canim dis cikartmaya calisiyor bebisin benimde cok usluydu sabaha kadar uyanmadan uyurdu bir ara saat basi aglayarak uyanmaya basladi kucagima alinca susuyordu sonra 2-3 saatte bir uyanmaya basladi dis cikardi yavrum suan 9 aylik 4 disimiz ve 2 tanede cikmak uzere olan disimiz var gece 1 kere uyaniyor cok sukur duzene girdi allah kolaylik versin canim istahlari da gidiyor bu donemde ve huzursuz oluyorlar cok

anladım sağol canım cevabın için.ilk bebek olunca , insan korkuyor.yalnızım bir de ben eşim asker görevde genelde. aileler de uzakta.haliyle daha da üstüne düşüyorum bebeğimin.umarım diştendir dediğin gibi.başka sorunu olmasın da.

benimde ilk bebegim canim cok korkmustum hastami oluyor acaba niye agliyor bu cocuk canimi aciyor diye dis cikartmaa calisiyormus kuzucum burada rahatlatici jel falanda vermiyorlar surelim kendi kendine cikartti kizim valla ateste yapmadi hic

ne güzel atlatmışsın.jel zaten geç çıkartıyormul diyorlar. bilmiyorum ne kadar doğru.

turkiyede hep jel veriyorlar ordan biliyorum biraz uyusturuyor sanirim rahat cikartiyomus bebekler disi ama iste belli olmuyor ne zaman cikartacagiki bende okdar incelerdim agzini cocugun dis cikariyomu diye bigun meyve suyu icirecektim su bardagina koydum kirt kirt ses yapti hem icim giciklandi hep cok sevindim bi baktim ucugorunmus alt dislerin :)) hala mizmiz ama hepsi cikana ugrasacagiz biraz

ayy kıyamam ya , ben de aynen hep ağzına bakıyorum , anca gülerken açıyor ağzını :) bardakla nasıl veriyorsun ya ben vermiyorum bardakla bir kere denedim o da korktu kıyamam.

benimki biberonu verince isiriyo oynuyo agzinda icmiyor su harici bisey bende napiyim bardakla verdim icti yaninda su falan iciyorum gordu heralde korkmadi hic merakli oyle degisik seylere hatta 2 aydir pipetle bile iciyo sut falan :)

Back