• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin uyumuyor yemiyor banyo yapmiyor tukendim

gamzeli_hsd

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
4
1
6
35
Bebeğim 19 aylık bir hafatada çok şey değişti anlam veremedim
1.banyoyu çok seviyordu sindi banyoya girince çığlık atıyor ağlama krizine giriyor.
2.muzik açınca hemen besiğine yatan bebeğim şimdi salinacak Hamak beşik ayakta sallama başıni yastığa koyunca çığlık atıp ağlama krizine giriyor.
3.tum lambalar açık yoksa aynı durum çığlık ağlama kriz.
4.YEmek sorunu hiç yoktu şimdi hiç bir şey yemiyor.
5. En önemlisi sabah 10 da kalkıp gece 4 kadar bayilasaya kadar uyumuyor
Ne yapmam lazim özellikle uyku ile ilgili artık tukendim

1banyoda küvete oyuncaklari koyun o oyuncaklarla oynarken yıkarsin :)
2bebeginiz korkuyorsa bi süre beraber uyuyun derim.. yada başında durun..
3yemeginde uçak geliyooo uçakk geliyooo yapabilirsin yada ayıcıklarini dene yemek yemegi yemiyorsa vurun ayıcıklari.. belki yer:)

Bebeğim 19 aylık bir hafatada çok şey değişti anlam veremedim
1.banyoyu çok seviyordu sindi banyoya girince çığlık atıyor ağlama krizine giriyor.
2.muzik açınca hemen besiğine yatan bebeğim şimdi salinacak Hamak beşik ayakta sallama başıni yastığa koyunca çığlık atıp ağlama krizine giriyor.
3.tum lambalar açık yoksa aynı durum çığlık ağlama kriz.
4.YEmek sorunu hiç yoktu şimdi hiç bir şey yemiyor.
5. En önemlisi sabah 10 da kalkıp gece 4 kadar bayilasaya kadar uyumuyor
Ne yapmam lazim özellikle uyku ile ilgili artık tukendim
Atak doneminde olabilir yada farkedemedigin bi saglik sorunu biyeri aciyor olabilir.. burda ne yazsak ne söylesek olmaz ki canim bence bi uzmana daniş

Atak haftası, diş dönemi gibi şeyler olabilir. Yalnız mı bakıyorsunuz? Yardımcı olabilecek biri varsa rica etseniz bir saat bi yürüyüş kahve içmek size çok iyi gelirdi. Kaç aylık acaba? Gün olarak dışarı çıkıyor musunuz? Muhtemelen uyku düzenide bozulmuş 7-8 gbi uyansa daha düzene girer uykuları

1banyoda küvete oyuncaklari koyun o oyuncaklarla oynarken yıkarsin :)
2bebeginiz korkuyorsa bi süre beraber uyuyun derim.. yada başında durun..
3yemeginde uçak geliyooo uçakk geliyooo yapabilirsin yada ayıcıklarini dene yemek yemegi yemiyorsa vurun ayıcıklari.. belki yer:)
Ayıcıkları niye vuruyoruz? :-)

Back