Bebeğimin uykusu!

berints

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2022
3
0
28
Dokuz aylık bebeğim saat başı bazen saatte iki kez bile uyandığı oluyor gözü kapalı ağlıyor bağırıyor eliyle burnunu ağzını ovuşturarak çoğu zaman emzirince sakinliyor uykuya devam ediyor ama son günlerde sürekli kucakta evi turluyoruz ağlamasının bitmesi için bu süreçte gözü kapalı uyanık değil gibi yani napacağımızı şaşırdık son bir aydır uykumuz felaket aynı durumu yaşayan var mı acaba ve gazı yok karnı tok oda ısısı kendi ısısı iyi farklı şeyler yedirmiyorum zaten iştahsız dört ay önce iki dişi çıktı hala görünrde üçüncü diş yok ama yine de diş granülü ile masaj yaparım diş etlerine gündüzleri de ağlayarak uyanıyor çoğu zzaman

O levellerde değiliz henüz valla bilemedim canım ama bence sorun uyku düzensizliği. Düzensizlik onu huzursuz ediyor olabilir. En geç 11 de derin uykuya dalmalı diyor doktorumuz. 5-6 saat ve daha fazla uyuyabilmeliymiş. Gece beslenmesini kesebilirsin dedi. Biz kaçta geçiyoruz? Gece 2-3. Ben de çaresizim bu konuda

Bir gününüz nasıl geçer? Kaçta kalkar? Kaç uyku yapar? Kaç dk? En son uykusundan kaçta uyanmış olur? Gün içerisinde aşırı uyarana maruz kalır mı? (Işıklı sesli oyuncaklar,Telefon, tv (arka planda açık olan sizin izlediğiniz de dahil) D vitaminini kaçta verirsiniz? Bu ayda genelde doktorlar kan değerlerine bakıyorlar bakıldı mı?

Eğer bir anda değişiklik olduysa bu bir uyku gerilemesi olabilir. Biz de yaşamıştık ve azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…