Hayır yapmadımCocugu yarim kundak yapiyor musunuz..kollar sarilir ayaklar daha serbest olur.
İlk bebeğim o yüzden biraz acemiyimCocugu yarim kundak yapiyor musunuz..kollar sarilir ayaklar daha serbest olur.
Kundak eski bir gelenek ..artik Avrupa Amerikada dahil cogu anne yapiyor..ince uzun bir bezle cocugu kundak yapin..bu kendini guvende hissetmesine neden olurHayır yapmadım
Benim oğlum yapardı hatta ben yaklaşık 6 ay falan kundak yapmak durumunda kaldım irkilip kendi hareketleriyle kendini uyandırıyordu doktorum önerdi ve bizde işe yaradı. Zamanla geçip gitti. Her bebekte olmuyormuşİyi akşamlar bir haftalık bebeğinin uyku sırasında seyirme hareketi gibi irkilmeleri oluyor çocuk doktoru beyninin ultrasonuna bakıp yeni doğanlarda görülen bir durum gibi görülüyor beyin yapısında birşey yok dedi ama yinede içim rahat değil çünkü çok sık yapıyor uykudayken. Tuttuğum zaman da yapmaya devam ediyor. Sizce neden oluyor ya da bu durumu yaşayıp sonra düzelen oldu mu
Cnm dua oku sürekli bebeğine zaten yatirmiyorsundur sırt üstü yatırma bir gün sağa bir gün sola yatır ilk bebeğin olduğu için soyluyom bide baş ucunda kuran bulundurİyi akşamlar bir haftalık bebeğinin uyku sırasında seyirme hareketi gibi irkilmeleri oluyor çocuk doktoru beyninin ultrasonuna bakıp yeni doğanlarda görülen bir durum gibi görülüyor beyin yapısında birşey yok dedi ama yinede içim rahat değil çünkü çok sık yapıyor uykudayken. Tuttuğum zaman da yapmaya devam ediyor. Sizce neden oluyor ya da bu durumu yaşayıp sonra düzelen oldu mu
Kumdakta yap cnm çokta sıkmadan geçer inşallahİyi akşamlar bir haftalık bebeğinin uyku sırasında seyirme hareketi gibi irkilmeleri oluyor çocuk doktoru beyninin ultrasonuna bakıp yeni doğanlarda görülen bir durum gibi görülüyor beyin yapısında birşey yok dedi ama yinede içim rahat değil çünkü çok sık yapıyor uykudayken. Tuttuğum zaman da yapmaya devam ediyor. Sizce neden oluyor ya da bu durumu yaşayıp sonra düzelen oldu mu
Neden bu sitedeki anneler hiçbir doktorun dediğine inanmıyor. Doktor şöyle dedi ama yine de falan filan diye cümleler görüyorum hep bu konularda. Doktorları dikkate alıcaksınız buradaki kadınları değil.
Her doktor da yuzde yuz dogru soyluyor diye bir sey yok. Birkac doktora göstermek gerek bu tarz içimize sinmedgi durumlarda birinin anlamadgini diğeri anlayabiliyor. Ilah degiller sonuçta hata olabilir, gorememis olabilir, tanimlayamamis olabilir. Agrim var diyorsan agrimaz diyorsa gidip soruyorsun baska doktora arastiriyrsun yapack bir sey yok.Neden bu sitedeki anneler hiçbir doktorun dediğine inanmıyor. Doktor şöyle dedi ama yine de falan filan diye cümleler görüyorum hep bu konularda. Doktorları dikkate alıcaksınız buradaki kadınları değil.
Yenidoganlarda boyle birşey oluyor mu bilmiyorum, hiç de duymadım.İyi akşamlar bir haftalık bebeğinin uyku sırasında seyirme hareketi gibi irkilmeleri oluyor çocuk doktoru beyninin ultrasonuna bakıp yeni doğanlarda görülen bir durum gibi görülüyor beyin yapısında birşey yok dedi ama yinede içim rahat değil çünkü çok sık yapıyor uykudayken. Tuttuğum zaman da yapmaya devam ediyor. Sizce neden oluyor ya da bu durumu yaşayıp sonra düzelen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?