Bebeğimin uykuda irkilmesi

Dnz61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2018
174
87
103
İyi akşamlar bir haftalık bebeğinin uyku sırasında seyirme hareketi gibi irkilmeleri oluyor çocuk doktoru beyninin ultrasonuna bakıp yeni doğanlarda görülen bir durum gibi görülüyor beyin yapısında birşey yok dedi ama yinede içim rahat değil çünkü çok sık yapıyor uykudayken. Tuttuğum zaman da yapmaya devam ediyor. Sizce neden oluyor ya da bu durumu yaşayıp sonra düzelen oldu mu

Cocugu yarim kundak yapiyor musunuz..kollar sarilir ayaklar daha serbest olur.​

boyle bir kundak kullanin. hem acemilikle yanlis yaptim derdi yok hem çözüldu derdi yok.

cocugun irkilmesinin nedeni mora refleksi olmali ama doktor neden ultrason bile yapip bunu size aciklamadi acaba. baska degisiklikler de var mi? normalde doktorlar irkilme için anneye mora refleksinin ne oldugunu anlatir ve dogal oldugunu soylerler çünkü. sizin cok ihtiyatli bir doktorunuz varmis. sevdim.

İyi akşamlar bir haftalık bebeğinin uyku sırasında seyirme hareketi gibi irkilmeleri oluyor çocuk doktoru beyninin ultrasonuna bakıp yeni doğanlarda görülen bir durum gibi görülüyor beyin yapısında birşey yok dedi ama yinede içim rahat değil çünkü çok sık yapıyor uykudayken. Tuttuğum zaman da yapmaya devam ediyor. Sizce neden oluyor ya da bu durumu yaşayıp sonra düzelen oldu mu
Benim oğlum yapardı hatta ben yaklaşık 6 ay falan kundak yapmak durumunda kaldım irkilip kendi hareketleriyle kendini uyandırıyordu doktorum önerdi ve bizde işe yaradı. Zamanla geçip gitti. Her bebekte olmuyormuş

Her bebekte oluyor o.Benim yiğenlerimde de olmuştu.Bence kundak yöntemini deneyin.

2 aylık bebeğim var. Bizimki de öyleydi ilk doğduğu zamanlarda. Giderek azaldı. Şimdi çok nadir oluyor. 2 ayrı doktora sordum ikisi de çok normal olduğunu söyledi. Bebek reflekslerini araştırın, rahatlarsınız.
Doktorunuzun tutumu beni şaşırttı. Çok sıradan bir şey olduğu halde bilgi vermemiş size, endişelenmenize sebep olmuş. Çok ilginç.
Diğer arkadaşların da önerdiği gibi kundak deneyin. Ben kundak yapabildiğim için özel bir şey almadım. Ama yapamam derseniz fermuarlı kundaklardan edinin. Çok kullanışlı oluyor. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.

Cnm dua oku sürekli bebeğine zaten yatirmiyorsundur sırt üstü yatırma bir gün sağa bir gün sola yatır ilk bebeğin olduğu için soyluyom bide baş ucunda kuran bulundur

Kumdakta yap cnm çokta sıkmadan geçer inşallah 💓🙏

Neden bu sitedeki anneler hiçbir doktorun dediğine inanmıyor. Doktor şöyle dedi ama yine de falan filan diye cümleler görüyorum hep bu konularda. Doktorları dikkate alıcaksınız buradaki kadınları değil.

Bana damdan düşeni bulun derler ya hani o hesap

Neden bu sitedeki anneler hiçbir doktorun dediğine inanmıyor. Doktor şöyle dedi ama yine de falan filan diye cümleler görüyorum hep bu konularda. Doktorları dikkate alıcaksınız buradaki kadınları değil.
Her doktor da yuzde yuz dogru soyluyor diye bir sey yok. Birkac doktora göstermek gerek bu tarz içimize sinmedgi durumlarda birinin anlamadgini diğeri anlayabiliyor. Ilah degiller sonuçta hata olabilir, gorememis olabilir, tanimlayamamis olabilir. Agrim var diyorsan agrimaz diyorsa gidip soruyorsun baska doktora arastiriyrsun yapack bir sey yok.
Hı agrimaz mi tamam o zaman deyip kapatamiyorsun konuyu. Saglik senn ya da sevdginin sagligi sonucta.

Yenidoganlarda boyle birşey oluyor mu bilmiyorum, hiç de duymadım.
Sen istersen bir de norologa git. Çocuk dr u beyin yapısından ne anlasın. Norologlar bile anlayamayabiliyor. Ondan ona ondan ona dr değiştirip duruyoruz. Norologlarin da branşları var.
Irkilme nasıl tam olarak titreme gibi mi

Benim oğlumda da oldu bende doktora goturdum normal dedi yeni doğduğu için refleksleri gelişiyor dış dünyaya alışıyor ondan canim

Back