• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin uyku düzeni uygun mu sizce?

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.075
10.879
248
Güzel kadınlar, anneler merhaba 💜

Kızım 5 aylık. Uyku düzeni şu şekilde;
Akşam 22.00-23.00 arası uyur.
Sabah 05.00-06.00 gibi uyanıp emer yine 09.00-10.00' a kadar uyur.
Sonrası biraz düzensiz. Öğle uykusu düzeni tam olarak yok gibi ama 12.00 13.00 gibi 1 saat kada uyur. Sonra bölük bölük işte akşam 18.00'e kadar bi uyur bi uyanık. Sonra işte tekrar 22.00 gibi akşam uykusu.

Sabah ben de uyumayı sevdiğim için kızım 08.00 de uyansa bile uykuya döndürüyorum. Hani sizce daha erken mi güne başlamalı? Daha "aman uyumasın da akşam daha erken uyusun(mesela 20.00 gibi) bi düzene girişmedim. Daha çok bebeğim nasıl isterse öyle ilerliyor gibi şu an...

Son düzenleme:
Yani aslında kendinize göre düzen kurmuşsunuz çok kötü değil ama bebeklerin hava karardığından itibaren uykuda olması hava aydınlandığında güne başlaması gerekli. Ben 6. Aya kadar 19.00 gibi gece uykusuna soktum. Sonra 20.00 yaptık yavaş yavaş. Benim için akşam erken uyuması ve benim şöyle akşamları sakin sakin çay içmem daha önemli. Sabah erken kalkıyoruz evet 5-6 dedin mi ayaktaydık 19.00 gibi uyuduğu dönem. Sizinki de çok kötü değil gibi.

Yani aslında kendinize göre düzen kurmuşsunuz çok kötü değil ama bebeklerin hava karardığından itibaren uykuda olması hava aydınlandığında güne başlaması gerekli. Ben 6. Aya kadar 19.00 gibi gece uykusuna soktum. Sonra 20.00 yaptık yavaş yavaş. Benim için akşam erken uyuması ve benim şöyle akşamları sakin sakin çay içmem daha önemli. Sabah erken kalkıyoruz evet 5-6 dedin mi ayaktaydık 19.00 gibi uyuduğu dönem. Sizinki de çok kötü değil gibi.
Çok teşekkür ederim cevabınız için 🤗🙏 Bizim bu ara bi seyahatimiz olacak, gidip gelince sizinki gibi daha erken bir düzene sokmaya çalışacağım 💜

Çok teşekkür ederim cevabınız için 🤗🙏 Bizim bu ara bi seyahatimiz olacak, gidip gelince sizinki gibi daha erken bir düzene sokmaya çalışacağım 💜

20.00-03.00 arası uykuda olunca deliksiz uyuyorlar sanki. Arada 11 gibi de uykuda besleyince ben rahat ediyordum açıkçası. Sabah erken kalkıp gündüz uykusunda uyumak yine daha mantıklı geliyordu. Ama önemli olan sizin de konforunuz açıkçası. Çocuğu çok huzursuz etmeden kendinize göre bir düzen uydurun işte 🥰

20.00-03.00 arası uykuda olunca deliksiz uyuyorlar sanki. Arada 11 gibi de uykuda besleyince ben rahat ediyordum açıkçası. Sabah erken kalkıp gündüz uykusunda uyumak yine daha mantıklı geliyordu. Ama önemli olan sizin de konforunuz açıkçası. Çocuğu çok huzursuz etmeden kendinize göre bir düzen uydurun işte 🥰
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Deneyeceğim 💘💘

Back