Burada bebeğimle alakalı kaç tane konu açtım bilmiyorum ama her şeyi deniyorum en son çaresiz kalıp buraya size soruyorum etrafımda bana yardım edecek birileri de yok maalesef. Bebeğim 10 gün sonra 3 aylık olacak. Her hafta huy değiştiriyor, her gün farklı farklı davranıyor. İlk doğduğu zamanlar çok fazla uyurdu gece de gündüz de ayrıca uyutmak için hiç uğraşmazdım kendi kendine uyurdu. Sallamazdım pış pış demezdim. Ne olduysa yavaş yavaş büyüdükçe uykuya dalması zorlaştı. Yeterki gece uykuya dalabilsin diye en başta pış pışlamaya başladım, sonra beşiğinde sallamaya başladım. Gündüz bir kaç defa uyuyor ama uykuları hep 30 dk en fazla 40 dk fazla uyumuyor. Ama gece uykusu çok bozuk çok geç uyuyor bi türlü dalamıyor 30 dk sonra uyanıyor, hep bu seferde gündüz geç uyanıyor gece geç uyuyabildiği için. 11-12 saat
uyuyor bu sefer gündüz zor uyandırıyorum. Ne yapıcağımı şaşırdım bu aylarda nasıl uyutmam gerekir? Gece uykusuna nasıl geçiş yaptırabilirim? Uyuma saatini her gün 30 dk 30 dk geriye çekmeliymişim bir yerde okudum bunu da. Saat gece 3 oldu hala uyutamadım. Emzikte kullanıyor oda işe yaramıyor. Karnı tok. Gazı da yok. Altı temiz her şeyi tamam gözlerini ovuşturuyor, uykusu var çok belli ama dalamıyor bir türlü. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden hepinize Allah razı olsun
uyuyor bu sefer gündüz zor uyandırıyorum. Ne yapıcağımı şaşırdım bu aylarda nasıl uyutmam gerekir? Gece uykusuna nasıl geçiş yaptırabilirim? Uyuma saatini her gün 30 dk 30 dk geriye çekmeliymişim bir yerde okudum bunu da. Saat gece 3 oldu hala uyutamadım. Emzikte kullanıyor oda işe yaramıyor. Karnı tok. Gazı da yok. Altı temiz her şeyi tamam gözlerini ovuşturuyor, uykusu var çok belli ama dalamıyor bir türlü. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden hepinize Allah razı olsun