• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin ultrason fotoğrafını paylaşmak istiyorum

benden anne olmaz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
176
118
53
36
Ben renkli ultrason için gittim bebeğimi gördüm fotoğrafını aldım paylaşmak istiyorum sizce yanlış mı olur abartmış mı olurum

Ben renkli ultrason için gittim bebeğimi gördüm fotoğrafını aldım paylaşmak istiyorum sizce yanlış mı olur abartmış mı olurum
Herkes paylaşıyor şimdi bence ne istiyorsanız onu yapın takılmayın böyle şeylere 😂 ben olsam koymam ama herhalde nazara çok geldiğim için oda daha o aşamalara gelemedik tabii henüz çok yeni belkide koyarım bilemiyorum duygularınızı dinleyin yinede 🥰

Ben koymadım açıkçası ve koyanlara anlam veremiyorum maalesef. Yani evet çok tatlı telaşlar, heyecanlar ama bana çok abartı geliyor o fotoları paylaşmak. bazı şeyler de bize kalsın, el alem görmek zorunda değil.

Herkes paylaşıyor şimdi bence ne istiyorsanız onu yapın takılmayın böyle şeylere 😂 ben olsam koymam ama herhalde nazara çok geldiğim için oda daha o aşamalara gelemedik tabii henüz çok yeni belkide koyarım bilemiyorum duygularınızı dinleyin yinede 🥰
Teşekkür ederim güzel yorumun için bende nazara inanan biriyim ama paylaşırken güzel düşünerel paylaşıyorum Allah'ın izniyle de birşey olmuyor inşallah da olmaz bundan sonra insanın içi önemli aslında birde çevre bakışı <3

Ben koymadım açıkçası ve koyanlara anlam veremiyorum maalesef. Yani evet çok tatlı telaşlar, heyecanlar ama bana çok abartı geliyor o fotoları paylaşmak. bazı şeyler de bize kalsın, el alem görmek zorunda değil.
Haklısınız aslında insanın ilk heyecanı olunca paylaşmak istiyolar ama bazıları da ilk heyecanı olmasına rağmen paylaşmazlar ben onlardan değilim maalesef :) çok teşekkür ederim yorumun için

Cevrenizde çocuk özlemi çeken biri yoksa paylaşın ben bu konularda rahatım paylaşılması normal geliyor ama böyle birinin acısına değecek durumlardan da kaçınmaya özen gösterince daha güzel olur hayırlı olsun o heyecanı bilirim çok güzel bir duygu sag salim kucagına alırsın yavrunu inşallah 😍

Teşekkür ederim güzel yorumun için bende nazara inanan biriyim ama paylaşırken güzel düşünerel paylaşıyorum Allah'ın izniyle de birşey olmuyor inşallah da olmaz bundan sonra insanın içi önemli aslında birde çevre bakışı <3
Farklı bir heyecan insan koymak ister tabii. Şimdide eşim herkese söylüyor ben daha kendi akrabalarıma hiç söylemedim mesela saklıyorum nedense 😄

Cevrenizde çocuk özlemi çeken biri yoksa paylaşın ben bu konularda rahatım paylaşılması normal geliyor ama böyle birinin acısına değecek durumlardan da kaçınmaya özen gösterince daha güzel olur hayırlı olsun o heyecanı bilirim çok güzel bir duygu sag salim kucagına alırsın yavrunu inşallah 😍
Buna gerçekten çok dikkat ediyorum insanın yarasına tuz basmak kadar kötü birşey yoktur. Dikkat ederek paylaşıyorum o zaman rahatlattınız beni düşünüp durdum kaç saat :D

Farklı bir heyecan insan koymak ister tabii. Şimdide eşim herkese söylüyor ben daha kendi akrabalarıma hiç söylemedim mesela saklıyorum nedense 😄
Bizden çok eşler heyecanlı oluyor ilk başlarda, ama daha sonra bizler oluyoruz eşler sakin oluyo tabi kişiden kişiye değişir de baba duygusunu doğumdan sonra yaşıyo bazıları :)) söylemen çok normal daha 6 haftalık bende 10. Haftada söyledim herkese akrabalara söylemek bile gelmedi içimden ama ben söylemesem de annem söyler :D

Bizden çok eşler heyecanlı oluyor ilk başlarda, ama daha sonra bizler oluyoruz eşler sakin oluyo tabi kişiden kişiye değişir de baba duygusunu doğumdan sonra yaşıyo bazıları :)) söylemen çok normal daha 6 haftalık bende 10. Haftada söyledim herkese akrabalara söylemek bile gelmedi içimden ama ben söylemesem de annem söyler :KK70:
Evet bizimkide heyecanlı baya 😂 ben tek anneme babama söyledim dahada 12.aya kadar söylemem zaten

Evet bizimkide heyecanlı baya 😂 ben tek anneme babama söyledim dahada 12.aya kadar söylemem zaten

Eşinizle hep mutlu olunn yüzünüzde gülücükler solmasın amiin❤️ bence de en iyisini ben paylaşım yaparsam sadece arkadaşlarıma özel yapıyorum akrabalara uzağım :D

Back