bebeğimin tutunuş hikayesi

asiyan_1010

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
873
32
nasıl anlatacağımı bilmiyorum inanın.gebeliğimi öğrendiğimde 4 haftalıktı.şimdi 8+2 diyor doktorum.neyse konuya döneyim.öğrendiğimden beri okadar kötü şeyler yaşadım ki..6 haftalıkken keseyi göremedik.doktor 1 hfta daha bekle dedi.neyse randevuma 3 gün kala tuvalette öyle bir kanamam oldu ki..hemen acile gittik.dedim ki düşmüştür bebeğim.ultrasyona girdim.bi baktık kese..kesem vardı ve ordaydı.yanında da kanama bölgesi ve artı bir kist..yatış verdiler hemen.2 gün yattım hastanede.çıkarken son bir ultrasyon kontrolüne girdim.kese içinde yolk saç denilen bebeğin oluşacağına dair en büyük işareti gördük.sevincimden ölüyordum nerdeyse.doktorum haftaya gel bebeği görelim dedi.aksilik ya 5 gün sonra gece saat 3 gibi uyandım ve ne göreyim yine kanama..tuvalete gittim hemen ve kocaman bir parça düştü...eşimde yanımdaydı.ikimizde bebeğin bu sefer düştüğünü gözlerimizle gördük..ertesi gün doktorumu aradım hemen gel dedi.gittim..ultrasyona girerken öylesine emindim ki bebeğimin düştüğüne..ama hayır düşmemiş hala ordaydı..karnımdan bakmıştı.belki bebeğide görürüz diyerek vajinal ultrasyona aldı beni..allahım o an kalbim durdu sanki...BEBEĞİMİN BENİM MİNİK KELEBEĞİMİN KALBİ YANIP SÖNÜYORDU..DEDİM Kİ DUYABİLİRMİYİZ bakalım dedi ve hızla atan bir saat gibiydi..kulaklarıma gelen en güzel melodi...biz düştü sanarken bebeğim tutunmuş anneciğine..kisti atmışım meyerse..yine hastanede yattım 3 gün.serum verdiler iğne falan yaptılar..ama bebeğimin kalp atışları kulağımdan gitmiyor inanın..haftaya yine kontrole gideceğim yine duyacağım...allahım dünyanın en güzel şeyi bu...onca kanamaya rağmen beni terketmedi.onu çok seviyorum..çokkkkkkkkkk

Ay cnm benım neler yaşamışsın bak ama o yinede seni bırakmamış inş hayırlısıyla kucağınada alırsın

canım okuyunca tüylerim diken diken oldu.seni anlayabiliyorum .çok sevindim senin adına allahım tamamına erdirsin kendine dikkat et:CüvCüv:

okurken çok heyecanlandım,gerçekten allahtan ümit hiçbir durumda kesilmez demekki.öyle bir kanamayı kim düşüğe yormazki ama bak meğer nedeni nekadar hayırlı bişeymiş kistin gitmiş.bebeğin bunu atlattı ya bundan sonra herşey yolunda gider,hayırlısıyle bebeğini kucağına alırsın inşallah.

herkese güzel dilekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar..okadar bekledim ki onu..gitmemek için son gücüyle tutunmuş annesine..onca kanamama rağmen gitmedi..ve gitmeyecek biliyorum annesini bırakmayacak

canım yaa allah gönlüne göre versin okurken cok duygulandım allah saglıkla kucagına almayı nasıp eder insallah

canım daha önce düşük yapmışmıydın yaptıysan kaçtane yapmıştın ve sebebi neydi yazını okurken cok etkilendim allahım sorunsuz sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin darısıda tüm isteyenlerin başına olsunnn

rabbim öyle büyükki işte dünyaya geleceği varsa herşekilde onu koruyo. çok geçmiş olsun. bu arada bişe sormak istiyorum. kistim var demişsin. bende de kist var 3 aydır ve gitmiyo ama sol da bişe yok. hamile kalmak için herangi bi tedavi gördün mü yoksa kendiliğinde mi kaldın. ve ne kisti vardi sende yazarmısın çok merak ettim. tekrar geçmiş olsun rabbim bebeğinizi sana ve eşine bağışlamış. mutlaka sadaka falan ver yada bi çocuk sevidir

okurken gözlerim doldu
bebeğin sana sıkıca tutunmuş
inşllh bir daha böyle şeyler yaşamazsın da bebeğini sağ salim alırsın kucağına

sorunsuz geçsin bundan sonrası..sağlıkla kucağına alırsın umarım..kendine bebişine dikkat et

canım temmuzda 1 düşüğüm olmuştu.sebebini bilmiyorum.beta hcg değerlerim kanamamla beraber hızla düşmüştü.ondan sonra hemen hamile kalamadım bir sürü problem yaşadım.allah herkesin gönlüne göre versin

canım ben klomenle hamile kaldım.klomen sayesinde 1 yumurtam oluşmuştu 23 mmlik.ama diğer yumurtalarım küçükmüş.13 mm falan.neyse ben 23 mmlik tek yumurtayla hamile kalınca diğer küçük olan yumurtalarımdan biride kiste dönüşmüş.benimki yumurtalık kistiydi.o kiste dönüşen yumurtamda rahmin aşağısında kalmış.küçük bir zorlanmayla atmışım onu.daha önceki düşüğümden sonrada kist yüzünden hamile kalamamıştım.kisti tedavi ettirdikten sonra hamile kaldım.

canım çok geçmiş olsun ...keşke benimkilerde güçlü olup tutunsalardı bana...

canım senin için çok üzüldüm inan.ama benimde bir düşüğüm olmuştu.ondan sonra çok zor toparlandım ama yine hamile kaldım.herşeyin başı sağlık inan bana.sabret yeterki.allahım sana bidahaki hamileliğinde bebişlerine sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…