• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin tsh değeri yüksek cıktı yardım lutfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

alak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
240
32
118
45 gunluk bebegımin tsh değerı 7.4 cıktı ? faranjıt atlattı buna baglı olabılır mı acaba?

çok yüksekte değilki canım sınır 8.6 hatta bazı hastanelerde değişiyo bu sınır.benim oğlum 44le doğdu bir yaşında ve doğdugundan beri her ay kan tahlili veriyoruz ilaç kullanıyo hipotiroid tedavisi.ancak henüz kesinleşmedi hastalığı.çok iyi geliyo sonuçlarımız.inşallah ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalmaz.sen yinede takibini bırakma ayda bir tahlil ver bikaç ay böyle sürsün.çok önemli tiroid.allah yardımcın olsun.hepimizin...

Topuk kannıdamı çıktı bu.bizimki topuk kanında belli oldu 3günlükten beri ilaç kullanıyo.çok şanslıyız o konuda.ilerki yaşlardada çıkabilirdi haberimiz de olmayabilirdi.zeka gelişim geriliği yapar bu çünkü ilaç almazsa

Topuk kannıdamı çıktı bu.bizimki topuk kanında belli oldu 3günlükten beri ilaç kullanıyo.çok şanslıyız o konuda.ilerki yaşlardada çıkabilirdi haberimiz de olmayabilirdi.zeka gelişim geriliği yapar bu çünkü ilaç almazsa

yok canım topuk kanında degıl elınden aldılar hastane degerı son ust sınır 4.5 bızım ki 7.4 cıkınca korktum cuunku dedıgın gıbı tsh cok önmlı oğlusun grıp falan oldugunda tshı yukselır mı ?

bunun griple falan hiç ilgisi yok canım tamamen hormonlarla ilgili 1senedir sürekli takipteyiz.belki ilacı bırakıcaz belki iki üç yaşına kadar kullanıcak belkide ömür boyu.denemeyle gidiyoruz biz ilaç takibini.şöyleki doktor o ayki kan tahliline göre ilacın dozunu ayarlıyo biz şuan 25mg lık bir ilacın çeyreğini 3günde bie veriyoruz..çok çok iyi durumumuz çok şükür..dogdugundan beri her sabah 7de ilk ögününden önce veriyoruz.bu ayın 23.de tekrar tahlilimiz var çok heyecanlıyım.inşallah düşük çıkarsende tekrar başka biyerde tahlil ver.bazen oynuyo tahliller.ama sakın peşini emin olmadıkça bırakma.bebeğinin geişimi için..hangi memlekettesin bu arada...

bunun griple falan hiç ilgisi yok canım tamamen hormonlarla ilgili 1senedir sürekli takipteyiz.belki ilacı bırakıcaz belki iki üç yaşına kadar kullanıcak belkide ömür boyu.denemeyle gidiyoruz biz ilaç takibini.şöyleki doktor o ayki kan tahliline göre ilacın dozunu ayarlıyo biz şuan 25mg lık bir ilacın çeyreğini 3günde bie veriyoruz..çok çok iyi durumumuz çok şükür..dogdugundan beri her sabah 7de ilk ögününden önce veriyoruz.bu ayın 23.de tekrar tahlilimiz var çok heyecanlıyım.inşallah düşük çıkarsende tekrar başka biyerde tahlil ver.bazen oynuyo tahliller.ama sakın peşini emin olmadıkça bırakma.bebeğinin geişimi için..hangi memlekettesin bu arada...

DR. gecırdıgı hastalıga göre degısıklık gösterebılır dedı ben rızedeyım

öyledir inşallah arkadaşım.bazı belirtileri var aslında bu hastalığın mesela uzayan sarılık,emmede güçlük,oğlum beni hiç emmedi mesela altı ay sağıp verdim.dogdugunda çok soğukmuş.bunun gibi şeyler işte..seninkide büyük bi ihtimalle hormonsal değişiklikten kaynaklanmıştır.emin olmak için iki hafta içinde tekrar kan verin düzeldiğini görüceksiniz.bana öyle geliyo.çok çok geçmiş olsun...

Back