bebeğimin tırnağında sürekli iltihaplanma oluyor. patlıyor ve kanıyor. dolama mı diyolar ne. acaba neden oluyor ve sizde de oluyor mu? doktor antibiyotikli krem vermişti ama sürmüyorum çunku elini ağzına goturuyo surekli
ama ilaclarini kullanmazsan daha kotu olucak yavrun,hem iltahapli elini emmesi dahami iyi,bi caresini bul artik,,,
elini emmesin,,bi sure boyle idare edin gecene kadar,yazik,gecmis olsuna.s.
teşekkur ederim. demek ki başka kimsede bu sorun yok. Allahahlaa ben napıyorum da boyle oluyo anlamadım. tırnalarını mı yanlış kesiyorum acaba ama iyice kesiyorum.
daha önce hiç duymadım böyle bişey.ama belki çok derin kesiyorsan ondan da olabilir.biraz daha uzun kesmeyi dene birde.
bir de ellerini sık sık sabunla herşeey dokunuyorlar belki öyle mikrop alıyodur yavrun
acil şifalar dilerim umarım çabuk geçer.
cnm öncelikle geçmiş olsun.kremi kullan kesinlikle.eğer bebeğin elini ağzına alıyorsa sürekli eline bi süre eldiven takmalısın.bu zıbıblardaki eldivenlerde olabilir
doktor o kremi ayak tırnağı iltihaplandı diye vermişti. o yuzden eline sürmüyorum. kontrole gidince soracağım. çok ilginç ya. bi de ben lohusayken emzirmeye çalışırken mememi çok sıkıyodum parmaklarımla ve benim de tırnaklarımın kenarları iltihaplanıp patlıyordu.