- 29 Ağustos 2014
- 142
- 59
-
- Konu Sahibi Yusuf misali
malesef 37günlük bebeğimin başparmagındakitırnagı keserken etinide kestim. uyuduyordu ben keserken ağzında emzik gözleri bi açtı başladı üüüüüü lemeye. ne olduğunuanlamadım, canını yaktığımı düşünmemiştim bi baktım barmagı kanıyor. dondum kaldım ne yapacagımı şaşırdım, sağlık ocağına gittim bi Allah'ın kulu kanı durduramadı. Daha utanmasalar pansumanini bana yaptıracaklar. Çocuk hastanesine gönderdiler bebeğim ağlamaktan bi çare onlarda bi pansuman yaptı tıp fakültesine gidin dediler. Anlamadığım şu bu sağlık ocağı ve hastane ne işe yarar, bi kesik için bile tıp fakültesine yönlendiriliyorsak
Aminn Allah razı olsun cümlemizin çocuklarını bebeklerin Rabbim korusun
Kıyamam yavrum benim ya içim cız etti inan ki... Çok geçmiş olsun.. Benim de en korktuğum şeylerden biri.. Oğlumun tırnaklarını keserken nefesimi tutuyorum kıpırdamayayım diye... Allah sakınsın canım...
Bi tanesi çok uzun ve sertti sadece onu kesecektim eldiven kullanıyorum ama arada bir çıkarıp hava alsın istedim elleri. Bi daha isteseydi kesememmmKiyamam yaaaa cok uzudum bebege ama bir aylik bebegin tirnagini neden kesiyorsunuz sanirim eldiven kullanmiyorsunuz? Bebeklerin tirnagini melekler keser derler zaten dikkat edin kendi kendine kiriliyo uzayinca canim inan cok uzuldum bebegine
Bi tanesi çok uzun ve sertti sadece onu kesecektim eldiven kullanıyorum ama arada bir çıkarıp hava alsın istedim elleri. Bi daha isteseydi kesememmm