bebeğimin tekmelerini hissetmiyorum

bLackchocolete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
127
1
96
İstanbul
23+2 haftalık hamileyim. Bebeğimin hareketlerini her gün düzenli olarak hissediyordum; ancak 3 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum. Sizce bu normal bir durum mu ya da bir sorun mu var demek ? Çok endişeleniyorum

Tatli yiyip sola yattiniz mi?arada benimde olurdu tatli biseyler yiyip sola yatinca hareket ederdi.denemediyseniz deneyin derim.allah a emanet kucuk kuzular akliniza kotu bisey getirmeyin.iciniz rahat etmicekse gidin hastaneye soyleyin hareket etmiyor diye.allah yaninizsa olsun.

Yorulmustur annesi o.enerjiye ihtiyaci vardir.bi cikolata ustunede su.bak sana neler edicek:)hayirli haberler bekliyorum canim.

doktorumun söylediği o haftalarda çok düzenli olmazmış bebek hareketleri.3 gündür hiç mi hareket etmedi?
Arkadaşların dediklerini yap cnm tatlı ye ve güzelce uzan sol tarafına ve dinlen.Eğer hareket etmezse git doktora bi muayene etsin.Seninde için rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…