- 10 Haziran 2022
- 557
- 368
- 23
- Konu Sahibi kiricisiniz
-
ayy bu da zor olmuş. ben hep aynanda cıkaran gördüm ya böyle olunca garip geldi tek dişi kalmış canavar diyorum artık diğeri yok ortalardaBenim kızım yaşında ilk dişini çıkardı. Her çocukta farklı oluyor. İkisini aynı anda çıkartması şart değil.
Benimki de alışılmışın dışında üç tane birden çıkarttı
içim rahatladı valla teşekkür ederim 1bucuk ay olunca panik yaptım doktora da gitmiştik halbuki sormayo unuttumBenim çocukların da öyle oldu tek diş çıktı biraz zaman geçince ikincisi çıktı.
Rica ederimiçim rahatladı valla teşekkür ederim 1bucuk ay olunca panik yaptım doktora da gitmiştik halbuki sormayo unuttum
doktor sanırım haklıİlk çocugumda tam ayları hatırlamıyorum ama bir çıkmış sonra durmuştu. Çocuk doktoruna söyledim. Hiç dişsiz insan gördün mü gebito elbet çıkacak takılma demişti :)
masallah kuzuya11 aylikti ilk disimiz ciktiginda 19 aylikti sut/bebek disleri tamamlanmisti.
masallah kuzuyaeşime diyorum ki sanırım bir dişi var bunun o da çıktı daha beklemeyelim
hepsinden aldık duruyor öylece toz aldım en son tetagil tadı güzel diye yediIlk dis ciktiktan sonra bi sure duraksama oluyor. Benim kizda oyle alt on 2 dis pesi sira cikti sonra 3 ay falan hic tik demedi. Sonra aldi basini gitti. Cok art arda patlayacak olabilir. Dislerini rahatlatmak icin elinizde gerekli malzemeleri hazir bulundurun.
Eczaciniza danisabilirsiniz
En zoru azi disler. Dordu de mahvediyor cocugu.hepsinden aldık duruyor öylece toz aldım en son tetagil tadı güzel diye yedio bir dişi o kadar zor çıkardı da biz idmanlıyız bakalım insallah en zoru bu olur digerleri hemen cıkar
allah önce onların sonra bizim yardımcımız olsun ne diyim zorEn zoru azi disler. Dordu de mahvediyor cocugu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?