• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin tek dişi çıktı diğeri çıkmıyor

kiricisiniz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
557
368
23
arkadaslar merhaba 10aylık oğlum var alttan tek dişi çıktı cok zor çıkardı diğeri yok 1buck ay oldu hala belirtisi bile yok. genelde herkes aynanda cıkarıyoe diyor. yeğenimin de önce biri patladı peşinden 2-3güne diğerı patladı. üst dişi de aynı sekilde biri çıkmıştı 2-3güne digeri de çıktı. normal midir basına gelen var mı böyle uzun vakitlerde cıkaran

Benim kızım yaşında ilk dişini çıkardı. Her çocukta farklı oluyor. İkisini aynı anda çıkartması şart değil.
Benimki de alışılmışın dışında üç tane birden çıkarttı

Benim kızım yaşında ilk dişini çıkardı. Her çocukta farklı oluyor. İkisini aynı anda çıkartması şart değil.
Benimki de alışılmışın dışında üç tane birden çıkarttı
ayy bu da zor olmuş. ben hep aynanda cıkaran gördüm ya böyle olunca garip geldi tek dişi kalmış canavar diyorum artık diğeri yok ortalarda :D

İlk çocugumda tam ayları hatırlamıyorum ama bir çıkmış sonra durmuştu. Çocuk doktoruna söyledim. Hiç dişsiz insan gördün mü gebito elbet çıkacak takılma demişti :)

İlk çocugumda tam ayları hatırlamıyorum ama bir çıkmış sonra durmuştu. Çocuk doktoruna söyledim. Hiç dişsiz insan gördün mü gebito elbet çıkacak takılma demişti :)
doktor sanırım haklı :D 😁

masallah kuzuya 🧿 eşime diyorum ki sanırım bir dişi var bunun o da çıktı daha beklemeyelim😅

Ilk dis ciktiktan sonra bi sure duraksama oluyor. Benim kizda oyle alt on 2 dis pesi sira cikti sonra 3 ay falan hic tik demedi. Sonra aldi basini gitti. Cok art arda patlayacak olabilir. Dislerini rahatlatmak icin elinizde gerekli malzemeleri hazir bulundurun.

Eczaciniza danisabilirsiniz 😗

Ilk dis ciktiktan sonra bi sure duraksama oluyor. Benim kizda oyle alt on 2 dis pesi sira cikti sonra 3 ay falan hic tik demedi. Sonra aldi basini gitti. Cok art arda patlayacak olabilir. Dislerini rahatlatmak icin elinizde gerekli malzemeleri hazir bulundurun.

Eczaciniza danisabilirsiniz 😗
hepsinden aldık duruyor öylece toz aldım en son tetagil tadı güzel diye yedi 😁 o bir dişi o kadar zor çıkardı da biz idmanlıyız bakalım insallah en zoru bu olur digerleri hemen cıkar

basına gelip suan konuya bakan varsa güncelleme atıyorum benim oğlanın 2.diş de çıktı 3-4gün önce beyaz olarak şimdi diğerinden kısa aşırı komik duruyor :D o da uzar bir haftaya eşitlenirler :D telaşa gerek yok yani bazı bebitolar böyle değişik oluyor demek ki🤣

Back