- 4 Ağustos 2021
- 82
- 43
- 8
- 32
- Konu Sahibi Eminegul57
-
Bilgim yok ama buraya sormak yerine doktoruna danışmadın mı?Hanımlar merhaba
15 haftalık hamileyim bebegimin suyu azalmış ne yapmam lazim yardimci olur musunuz yürüyüş yapyordm onu keseyim mi
Bol bol su için en az 2.5 litre armut ve karpuz gibi su oranı yüksek şeyler yiyin ve havuç suyu içinHanımlar merhaba
15 haftalık hamileyim bebegimin suyu azalmış ne yapmam lazim yardimci olur musunuz yürüyüş yapyordm onu keseyim mi
Danıştım su iç dedi. TeşekkürlerBilgim yok ama buraya sormak yerine doktoruna danışmadın mı?
Ultrason da normal dedi herşeyi ama biraz üzüntü yaşamıştım sanırım ondan. Normal bebeklere göre daha az bu haftalarda faha cok sıvı olması lazım dediBebeğinin ultrasonda herhangi bi sıkıntısı var mı
Sıkıntı yoksa bebeğinde iyi o zaman, diğer arkadaşlar da demiş bol su ic su içeren şeyler yeUltrason da normal dedi herşeyi ama biraz üzüntü yaşamıştım sanırım ondan. Normal bebeklere göre daha az bu haftalarda faha cok sıvı olması lazım dedi
Havuç yemekte suyu artırıyormuş yinede araştır tabi faydalıDanıştım su iç dedi. Teşekkürler
Teşekkürler arkadaşlarSıkıntı yoksa bebeğinde iyi o zaman, diğer arkadaşlar da demiş bol su ic su içeren şeyler ye
Bebeğimi kaybettimHanımlar merhaba
Başın sağolsunBebeğimi kaybettim
Suyu az olunca malesef sonuç bu oluyor beslenemiyor bebekSağolun sizinde başınız sağolsun fetal dna temiz çıkmıştı aniden kalbi durdu tetkik icin gönderdik sonuç bekliyorz siz şuan hamile misiniz nasıl atlattiniz ben çok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?