Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım akıntı vs yoksa muhtemelen göbek kendi şeklini tam alınca yani büyüdükçe geçer. Benim kızın tam düşmemişti mesela. Yakılmıştı. Yandığı için siyahlık vardı. O da geçti zamanla. 5-6 ay civarı geçti bizde de… doktor kontrolüne götürdüğünde bir sor istersen. Hiç olmazsa sağlık ocağından yardım alabilirsin
Banyo yaptırırken orayı lifiyle temizlemeniz gerekiyor iyice yumuşadıktan sonra hemen temizleniyor bana doktorumuz mutlaka temizlemen lazım orayı temizlemezsen sertleşir alttan kanatmaya devam eder enfeksiyon kapabilir demişti doktorunuza sorun siz de ama banyoda temizlerken hiç ağlamıyorlar canları yanmıyor
Banyo yaptırırken orayı lifiyle temizlemeniz gerekiyor iyice yumuşadıktan sonra hemen temizleniyor bana doktorumuz mutlaka temizlemen lazım orayı temizlemezsen sertleşir alttan kanatmaya devam eder enfeksiyon kapabilir demişti doktorunuza sorun siz de ama banyoda temizlerken hiç ağlamıyorlar canları yanmıyor