• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin Siyah göbek deliği

guldennnnnn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2024
273
46
13
32
Merhaba bebeğimin doğdugundan beri göbegindeki siyahlık geçmedi neden olabilir normal bir durum mu

Göbeği düştükten sonra bir süre sonra siyah renk azaldı ama tam geçmedi iki aydır hep aynı şekilde duruyor yani geçmiyor 4 aylıgız

Göbeği düştükten sonra bir süre sonra siyah renk azaldı ama tam geçmedi iki aydır hep aynı şekilde duruyor yani geçmiyor 4 aylıgız
Canım akıntı vs yoksa muhtemelen göbek kendi şeklini tam alınca yani büyüdükçe geçer. Benim kızın tam düşmemişti mesela. Yakılmıştı. Yandığı için siyahlık vardı. O da geçti zamanla. 5-6 ay civarı geçti bizde de… doktor kontrolüne götürdüğünde bir sor istersen. Hiç olmazsa sağlık ocağından yardım alabilirsin

Merhaba bebeğimin doğdugundan beri göbegindeki siyahlık geçmedi neden olabilir normal bir durum mu
Banyo yaptırırken orayı lifiyle temizlemeniz gerekiyor iyice yumuşadıktan sonra hemen temizleniyor bana doktorumuz mutlaka temizlemen lazım orayı temizlemezsen sertleşir alttan kanatmaya devam eder enfeksiyon kapabilir demişti doktorunuza sorun siz de ama banyoda temizlerken hiç ağlamıyorlar canları yanmıyor

Banyo yaptırırken orayı lifiyle temizlemeniz gerekiyor iyice yumuşadıktan sonra hemen temizleniyor bana doktorumuz mutlaka temizlemen lazım orayı temizlemezsen sertleşir alttan kanatmaya devam eder enfeksiyon kapabilir demişti doktorunuza sorun siz de ama banyoda temizlerken hiç ağlamıyorlar canları yanmıyor
Evet bizde de bir noktasında hafif sertlik var o yüzden kafama takıldı yakın zamanda gşdecegim bir sorsom iyi olack teşekkürler

Back