• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin sağ testisi çok şiş yardım lütfen !!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nefret

canım oğluşum kucagımda:)
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.016
4
356
44
arkdaslar cok endiseliyim bu konuda deneyımı olan varsa yardım lütfen

bebeğim daha 31 gunluk sag testtisi sola gore çok şiş
drdan perşembeye randevu aldım ama yinede bilgisi olan arkadaslardan yazmalarını rica ediyorum

arkdaslar cok endiseliyim bu konuda deneyımı olan varsa yardım lütfen

bebeğim daha 31 gunluk sag testtisi sola gore çok şiş
drdan perşembeye randevu aldım ama yinede bilgisi olan arkadaslardan yazmalarını rica ediyorum

arkadaşım çok gec gördüm mesajını eminim şimdiye kadar çözüme kavuştumuşsunuzdur bu durma su fıtıgı deniyor aynısı benim oğlumda oldu sağ testisi şişti aniden bu her dönemde olabilirmiş kabızlık bizmkini tetikledi tek çaresi malisef ameliyat ama korkulacak bir operasyon değil biz çok iyi bir cerraha denk geldik.geçmiş olsun ..

cevabın ıcın sagol canım
bızımkısı basıt bı su toplamasıymış hidrosel dedi dr
zamanla gecer dedı
ve bır hafta sonra gectı zaten

benim oğlumda da doğduğunda hafif bi fark vardı , doktor su olduğunu 1 yaşına kadar yavaş yavaş ineceğini söyledi..gercekten de gittikçe küçülüyor...

benim oğlumdada 1 aylıkken sağ hidrosel fark etti doktor 1 yaşına kadar geçer ama geçmezse ameliyat dedi.İlerleyen aylarda geçti.1 yaşına geldiğinde sağ kasığının yine şiş olduğunu fark ettik ve bundan rahatsız olduğu açıkça belliydi.Doktora gittik meğerse geçmemiş oğluma kasık fıtığı teşhisi konuldu.Erkek çocuklarında çok görülüyormuş ve çareside ameliyat.13 aylıkken ameliyat oldu şu anda hiçbir sıkıntısı kalmadı.Fıtık bazen çıkıyordu bazen yerine tekrar giriyordu ve ağrı veriyordu.Doktor doğuştan olduğunu söyledi.bebekken vardı evet ama biz şişlik yok diye geçti sanmışız.1 yaşına kadar fıtıkla yaşamış meğerse.
Size tavsiyem şişlik geçti diye ihmal etmeyin altını değiştirirken dikkat edin geç belirti verip tekrar çıkabiliyor...

uyarın ıcın tesekkurler cnm takıp edeyim barii:71:

uyarın ıcın tesekkurler cnm takıp edeyim barii:71:

Evet canım mutlaka takip edin.Bu fıtık çok ağrı yapıyor.Huzursuz oluyor çocuk zaten belli ediyor.İnşaallah kendiliğinden kapanmış olur da ameliyata gerek kalmaz.Ama ameliyat olacak olursada hiç korkmayın 1 günde taburcu ediyorlar...

içimi rahatlattınız kızlar benim oğlumdada vrdı doktor iner dedi sonra indi sandık sünnet için götürdüğümüzde doktor fark etti hidrosel dedi ve 18 ayı doldursun ameliyat yapıcaz dedi 1 ay sonra ameliyat ara ara şişiyor iniyor ameliyat 1,5 saat sürecek dedi ne kadar sürüyor ?

Son düzenleme:
Back