• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin rahatsızlığını anlayamıyorum..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
bebeğim 1 aylık.1 haftadır kakasını yaparken ve gaz çıkartırken ıkınıyor ve ağlıyor fakat kabız değil yaptıktan sonra rahatlıyor.2 gün önce dışarıya çıkardık ve sanırım soğuk aldı dünden beri kakasını yapamıyor ve karnını yukarı doğru çekip ağlıyor burnuda tıkalı ve kakasını yapmıyor gaz çıkatmıyor aşağıdan buda onu ağlatıyor gece uyumadı.ishal mi kabız mı soğuk algınlığımı yoksa gaz sancısımı anlayamadım.kimyon ve ıhlamur verdim biraz uyudu ne yapabilirim 1 aylık bebeğe.doktor karın ağrısı için toz vermişti onu kullanıyorum ne rahatsızlığı olduğunu bir anlasam ona göre davranıcam.bende üşütmüş olabilirim.böyle sorun yaşayan var mı ne yapabilirim?

bebeğim 1 aylık.1 haftadır kakasını yaparken ve gaz çıkartırken ıkınıyor ve ağlıyor fakat kabız değil yaptıktan sonra rahatlıyor.2 gün önce dışarıya çıkardık ve sanırım soğuk aldı dünden beri kakasını yapamıyor ve karnını yukarı doğru çekip ağlıyor burnuda tıkalı ve kakasını yapmıyor gaz çıkatmıyor aşağıdan buda onu ağlatıyor gece uyumadı.ishal mi kabız mı soğuk algınlığımı yoksa gaz sancısımı anlayamadım.kimyon ve ıhlamur verdim biraz uyudu ne yapabilirim 1 aylık bebeğe.doktor karın ağrısı için toz vermişti onu kullanıyorum ne rahatsızlığı olduğunu bir anlasam ona göre davranıcam.bende üşütmüş olabilirim.böyle sorun yaşayan var mı ne yapabilirim?

Büyük bir ihtimalle karnı ağrıyo bebeğinizin ondan öyle davranıyor. Ütüyle ısıttığınız bir havluyu bebeğin karnına sararsanız iyi gelecektir. Tabi çok sıcak olmaması lazım.

öncelikle allah sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi,hayırlı olsun... :nazar: ayaklarını üşütmüş olabilir,gaz sancısıda vardır,ayaklarını sıcak tutun,karnına ılık bezle masaj yapın ve doktorunuzla görüşün durumu..

Back