Bebeğimin poposunun üstü mor

• Konu Sahibi Konu Sahibi she86
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

she86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
2.820
1.649
63
38
Kızlar selam
4 aylık bebeğimin poposuun üstü, kemik olan yer ,kuyruk sokumu olan yer hafif mor . Başta kıyafetinin dikiş izi yapıyor sandım bazı kıyafetlerini kaldırdım dikiş yeri ortadan olanları ama baya oldu geçmedi . Doktora götüreceğim yani soracağım bu ayın içinde çağırmıştı doktorumuz.. Normalmi bilemedim ? Sonradan olmadı vardı bi kere gösterdik geçer dedi . Kalça çıkığı falanda çekildi iyi her şey .. belki bebeklerde normaldir de ben bilmiyorum diye sorayım dedim

Doğum lekesi gibi bir şeydir belki, geçici de olabilir. Yeğenimde de vardı, şu anda yok.

Doktor “geçer” dediyse,geçer bence.
Geçmiş olsun inşallah.

İçinizin rahat etmesi için yine de gösterirsiniz. Bir şey çıkacağını sanmıyorum.

Mongol lekesi. Zamanla geçiyor genelde. Bir sağlık sorunu değil. İçinizin rahat etmesi için gösterin tabi yine doktora

Mongol lekesi, 2 kizimda da var

Buyukteki 18-19 aylikken tamamen silindi, ama bu lekeyi mutlaka doktorunuz gorsun, bizde birsey cikmadi ama 2.bebegim dogdugunda ablasininkinin silinip silinmedigini doktoru sorgulamisti, belki bir anlami vardir.

Doğuştan gelen birşey benim oğlumda da var doktor normal bir yaşına kadar geçer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…