kızlar bugün oğlumun altını açtım.5 dk kadar da rahatlasın diye acık bıraktım.altını kaparken de pipisinin kanadıgını gördüm.hemen doktora götürdük içteki deride küçük bir yara olmuş.siz mi oynadınız dedi hayır dedik. kendisi ne zaman altı acılsa elini atıp sıkıyor tırnakları zarar verir diye engellemeye calısırız ama sanırım bu kez yakalayamamışız dedik. göz merhemi verdi.çişini yaparken acı cekebilir ama iyileşir merak etmeyin dedi. aynı şeyi yaşayanlar var mı diye merak etttim.iyileşmesi ne kadar sürüyor ve bebeği bu sebeple çişini yapma konusunda sıkıntı çekeniniz oldu mu kızlar?
canım geçmiş olsun,bu erkek bebekler rahat durmuyo ne yazık ki.bizde kanama olmadı ama yeni sünnet ettirdik o bile 1 haftada iyileşti ve idrarda bir zorluk olmadı,sizinki 1 hafta bile sürmez diye düşünüyorum.zaten bezliyken iyileşme de hızlı oluyor.geçmiş olsun tekrar
Canım bizim sorun pipide değil ama bu tırnaklama olayı çok canımı sıkıyor benim. Yüzü sokak serserilerine döndü çizik çizik. Koca oğlan oldu artık eldivende giydiremiyoruz. Tırnaklarını hem kesiyorum hem törpülüyorum kıyametler kopuyor tabi keserken. Ona rağmen nerden buluyor nasıl beceriyor bilmiyorum bi şekilde çiziyor suratını. Ama çabuk iyileşiyor. iki günde geçiyor en derin yaralar bile 3-4 günde iyi oluyor. Gerçi bizimki yerine hemen yenisini koyuyor maşallahh....
bizimki yüz göz çizme konusunda da çok becerikli canım senin bıdık gibi...ne yapacagımı sasırdım.hele 8 aylık oldugumuzdan beri hiç bi tarafımız durmuyor, kıpır kıpırız, zaptedilemiyoruz...