• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin Parmak Uçlarındaki Kahverengilik

saheloz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2021
45
95
18
Merhaba arkadaşlar... Ekte fotoğrafında paylastim. Bebeğimin tırnak uçlarına doğru keskin bir şekilde kahverengi renk değişimi var.. sanırım dogdugundan itibaren var.suan 2 aylık.. bununla ilgili bir bilgisi olan varsa..
Nette araştırdım cokfazla bilgi edinemedim... teşekkürler
IMG20221031145354.jpg

Merhaba arkadaşlar... Ekte fotoğrafında paylastim. Bebeğimin tırnak uçlarına doğru keskin bir şekilde kahverengi renk değişimi var.. sanırım dogdugundan itibaren var.suan 2 aylık.. bununla ilgili bir bilgisi olan varsa..
Nette araştırdım cokfazla bilgi edinemedim... teşekkürler Eki Görüntüle 3153871
benım oglumun da oyleydı gectı 3. aydan sonra ama sen yıne de bı cocuk dr una danıs

Teşekkürler ins bizimde geçer...
ben ebeye gostermıstım aşı zamanı. dolasım problemı falan yazıyor ınternette dıye korkmustum yok korkma normal demişti. insallah gecer ama benım yegenlerde de boyleydı. gecti gitti sukur. :) sen de sor ıcın rahatlar :)

ben ebeye gostermıstım aşı zamanı. dolasım problemı falan yazıyor ınternette dıye korkmustum yok korkma normal demişti. insallah gecer ama benım yegenlerde de boyleydı. gecti gitti sukur. :) sen de sor ıcın rahatlar :)
Teşekkürler.. bende bebeğimin aşı zamanı ebe hemsiremize sorayım diye düşünüyordum..ins 🙏.

Nette araştırdım cokfazla bilgi edinemedim... teşekkürler Eki Görüntüle 3153871
O parmakların güzelliği minnoslugu 😍😍benim bebeğimde de vardı.Suan 11 aylık ve nerdeyse hiç kalmadı.Doktorumuz normal demişti.

Back