Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğim iki aylık oldu ve nerdeyse doğduğu günden beri ağzındaki pamukçuk geçmedi,doktor karbonatla temizleyip mikostatin vermemizi söyledi,her gün yapıyoruz ama hiç geçmiyor,karbonatla silince çıkıyor,ancak sonra yine oluşuyor.
ne yapabilirim,yardım...
pardon yazmissin dikkat etmemisim internette bir sitede doktora soru soruyorsun cevapliyor cok bilgili bir doktor ona yaz istersen ben cok faydalaniyorum kizlarim icin
yanlış hatırlamıyosam bi şurup varmış eczaneci bilir ağzını mosmor bi renk yapıyomuş babaannem söylemişti benimde oğlum 3 günlükken olmuştu ama yarınsı günü geçti geçmeseydi o şurubu alcaktım adını unuttum dut şurubumuydu neydi tam hatırlamıyorum yanlış bilgi vermek istemem belki bi bilen çıkar söyler inşallah olmadı eczacıya sor onlar bilir o şurup çok iyiymiş onuda bi dene
canım eğer emzik ve biberon kullanıyosan onların temizliğine çok dikkat et
bize sağlık ocağındaki ebe bunların temizliğine dikkat etmezseniz pamukçuk oluşur demişti
emdiği içinde dilinde beyazlıklar olabilir. bizimkindede hep var doktor çok az dedi karbonatla sil dedi ama ben pek beceremiyorum hem ağzına tam sokamıyorum hemde kızım emmeye başlıyor sizler nasıl yapıyorsunuz?
arkadaşlar dut şurubunu hemen sıyırıp atıyor mutlaka alın mor falan yapmıyor emziği batırıp bebeğinize emdirin ben çok faydasını gördüm ayrıca anne banyo yaparken göğüslerini sabunla yıkamazsa pamukçuk oluşmuyor banyoda vucudunuzu şampuanla yıkayın