Bebek Beslenmesi bebeğimin odası için hava nemlendirme cihazı tavsiye eder misiniz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mathilda48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
82
1
bebeğimin burnu tıkandığı için hava nemlendiricisi almayı düşünüyoruz.Karsta oturduğumuz için kaloriferler yoğun şekilde yanıyor bi de ben bazen elektrik sobası yakıyorum bebeğimin burnu kalktığında tıkanmış oluyor.Nemlendirici kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz bide baktığım hava nemlendiricilerin soğuk hava üflediği yazıyor evi soğuturmu acaba bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim.

bende kullanıyorum evet soğuk hava üflüyo ama evi soğutacak kadar değil birde sürekli kullanmak sakıncalı oluyormuş bebek için ben sadece geceleri çalıştırıyorum 4-5 saat kadar.sinbonun nemlendiricisi var bende fena değil fiyatı da diğerlerine göre ucuz

Biz oncomed kullanıyoruz. Dijital, uzaktan kumandalı. Saati var, kapanışını ayarlayabiliyorsun. Suyu bittiğinde ötüyor. Sonracıııma ekranında içerisinin ısısı ve nem oranını gösteriyor vs vs.

chicco aldık bir dünya para verip 6-7 ay sonra bozuldu. servis sadece istanbulda. o kadar para verip onu alacağımıza daha ucuz hatta yarı fiyatına nemlendiriciler var ondan alsaydık dedik ve arnica aldık. tesadüfen markette gördük fiyatı chicconun yarı fiyatı. şimdi onu kullanıyoruz. Demek istediğim Çok pahalı bir şey olmadan uygun markaları alabilirsiniz. Ben o kadar para verdiğimize pişmanım. aynı işi yapıyor emin olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…