Çocuk Hastalıkları bebeğimin odası için hava nemlendirme cihazı öneri misiniz?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mathilda48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
82
1
bebeğimin burnu tıkandığı için hava nemlendiricisi almayı düşünüyoruz.Karsta oturduğumuz için kaloriferler yoğun şekilde yanıyor bi de ben bazen elektrik sobası yakıyorum bebeğimin burnu kalktığında tıkanmış oluyor.Nemlendirici kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz bide baktığım hava nemlendiricilerin soğuk hava üflediği yazıyor evi soğuturmu acaba bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim.

benim yeğenim (8 aylık) 2 hafta önce 1 hafta kadar bi süre hastanede kaldı. ve doktorlar hergün soğuk buhar uygulamasının odada çalışmasını istedi. buhar oda sıcaklığını etkileyecek kadar kuvvetli soğukukta değil, bundan endişe duymayın.. ablam evinde bebeğin odasında da özellikle kullanıyor ve bu nefesine iyi geliyor.. chicconun ürünü ve gayet memnunuz.. bir de bunu temin edene kadar kaloriferler yandığı müddetce odanın nemini dengede tutmak için küçük bir kaba su doldurup kalorifer yakınında tutmanızı tavsiye ederim.. bir miktar da olsa kuruluğu azaltacaktır.. küçük bebeğin sağlıkla büyür inşallah:nazar:

hava nemlendirici alirken ozellikle soguk hava prensibinde calisan bir urun alin,oda isisini etkilemiyor.Sicak hava ile calisan makineler yada kalorifer ustune su koymak ortamdaki bakterileri arttirip ekstra sikinti yaratabilir ama arkadasin dedigi gibi makine alana kadar yine de bir cozumdur.

bebeğimin burnu tıkandığı için hava nemlendiricisi almayı düşünüyoruz.Karsta oturduğumuz için kaloriferler yoğun şekilde yanıyor bi de ben bazen elektrik sobası yakıyorum bebeğimin burnu kalktığında tıkanmış oluyor.Nemlendirici kullanan arkadaşlar hangi marka kullanıyorsunuz bide baktığım hava nemlendiricilerin soğuk hava üflediği yazıyor evi soğuturmu acaba bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim.

merhaba benimde 5 aylık bi kızım var doğum yaptığımda bi hemşire gelmişti eve bilgi vermek amacıyla. evim çok sıcak merkezi sistem var bizim bile boğazımız kuruyo ve burnumuz tıkanıyo. bende cihaz alcamı söyledim o da cihazların çok sağlıklı olmadığını ama bu petek nemlendiricileri var. plastik kutular peteğin kenarına asıyorsun içine su koyup epey işe yarıyo tavsiye ederim almadan bi dene istersen. geçmiş olsun.

Bizim doktorumuz oda nemlendiricilere kesinlikle karsi cikiyor,ev tozu akarlarini cok daha aktif hale getiriyormus bu nemlendiriciler,bosuna alip bebeginizde alerjiye davetiye cikarmayin derim,buhari banyoda alsin,petege de suluk takarsaniz bence daha iyi,yine de siz bilirsiniz doktorumun yorumunu yazmak istedim...

X