Oğlum 4 aylık ve 2 aydır alerjisi var ama neye bulamıyoruz. 2aylıkken atopik diyerek başladı. Vücudu kızarık hatta bazı yerler yara olmaya başladı. kaşıntısı çok. kremler şuruplar doldu evde. Doktor bişeyin bunları tetikleyip arttırdığını söyledi ama bulamıyoruz. Yapmadığımız şey kalmadı. pregomin mama yiyor oğlum ben de yediklerime çok dikkat ediyorum hatta 2gündür emzirmedim bile. çamaşırları sadece suyla yıkıyorum, buharlı ütü, şampuan sabun yok, organik giysiler, halısız oda, evdeki çiçekler çöpe, güneş yasak, sokak yasak ama yok hala oluyor. Bir de acaba bu alerji testleri nasıl yapılıyor? Küçük bebekler için yaptıran kimse oldu mu ve nekadar doğru sonuç alınıyor? Yaşadığım şehirde alerji bölümü yok, en yakındaki şehirde üniversite hasta.neside randevu için dolu diyor. Başına böyle birşey gelmiş arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar. Geçmeyeceğini biliyorum ama neden olduğunu bulsak en azından rahat edecek bebeğim. Gözümüzden kaçan bir nokta vardır belki. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum....