• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimin kiyafetlerine hangi deterjan?

loscalibros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2012
45
0
96
İstanbul
Dalın sıvı deterjan kullanıyorum.kokusu çok fazla , yumuşatıcı kokusu gibi yoğun.bebegim rahatsız oluyo diye endişeliyim.ayrıca elde yikamada kullanırken çok da kolay durulanmiyor sanki.tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.başka hangi deterjan?

Son düzenleme:
Ben hic dalin kullanmadim sampuanini bile.kizlarimin butun kiyafetlerini dalan roxy le yikiyorum.cok ta memnunum. Yumusatici zaten kullanmiyorum.insallah isinize yarar...

toz sabun iyi durulanmadığı zaman bebeklerde alerji yapıyor. bebeğim 10 aylık,doğumundan bu yana amway bebek deterjanı kullanıyorum hiç bir sıkıntım olmadı.Konsantre olduğu için hala da bitmedi

Bende Dalin sıvı deterjan kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım çok memnunum.

Dalın sıvı deterjan kullanıyorum.kokusu çok fazla , yumuşatıcı kokusu gibi yoğun.bebegim rahatsız oluyo diye endişeliyim.ayrıca elde yikamada kullanırken çok da kolay durulanmiyor sanki.tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar.başka hangi deterjan?

Dalin granul sabun kullaniyorum toz sabun kavanta kokulu matik. Deterjan ve alarji maddeleri icermiyor. Ben 30dk programda 2 corba kasigi koyuyorm hafif bir lavanta kokusu kaliyor ve esyalarda kalintida kalmiyor ben cok memnunum tavsiye ederim

Ya kızlar OMO nun bebe deterjanını.kullanan yokmu ne dıyorsunuz dalın vs leke cıkarmıyormus bunların bırbıryle farkı ne ??ılk yıkama ıcın ne alacagımı sasırdım?

Ya kızlar OMO nun bebe deterjanını.kullanan yokmu ne dıyorsunuz dalın vs leke cıkarmıyormus bunların bırbıryle farkı ne ??ılk yıkama ıcın ne alacagımı sasırdım?

canım leke çıkarması için ariel flan kullanman lazım zaten bunlar leke çıkarıcı özellikleri olmayan temizleyiciler. bak ben lekeli kısımları elimde sıcak suyla biraz temizliyorum sonra makineye atıyorum. başka türlü çaresi yok malesef.

canım leke çıkarması için ariel flan kullanman lazım zaten bunlar leke çıkarıcı özellikleri olmayan temizleyiciler. bak ben lekeli kısımları elimde sıcak suyla biraz temizliyorum sonra makineye atıyorum. başka türlü çaresi yok malesef.

Omo aldım. Herkes hacısakır granul.matı alsaydın o kımyasal degıl dıyo ama dterjan dedıgın hep kımyasal degılmı sabunuda sıvısıda.

Omo aldım. Herkes hacısakır granul.matı alsaydın o kımyasal degıl dıyo ama dterjan dedıgın hep kımyasal degılmı sabunuda sıvısıda.

tabikide deterjan kullanmak istersek bol zaten ama bebişler için olanların leke çıkarma özellikleri yok önemli değil zaten napalım elimizde yıkarız o kadarcık ben çalışmadğım için çok zor gelmiyor şimdilik ama çalışan anneler için farklı olabilir durum :)

arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler.lekeli kısmı elde yıkayıp 40derecede dalinle yikamama rağmen lekeler çıkmıyordu ve çok fazla kokuyordu dalın sıvı deterjan.şimdi dalan roxy kullandim 40derecede üstelik hic leke kalmadi.kokusu da bebisi rahatsız edecek düzeyde değil.memnun kaldım.tavsiye ederim.

Bende dalin granul lavantta kullaniorum 40 dercede yikiorum ama yumusatici kullanma bence cok zararli cunku parfum iceriyor hipoalerjenik bile olsa yumusatici kullanma canim

Kesinlikle sabun tozundan baska bisey kullanmayi dusunme bile. Bende hacisakirin sabun tozunu kullaniyorum mis gibi yumusacik cikiyo zaten yumusatici hic gerektirmiyo ben 30 derecede yikiyorum ama daha yuksek derecede yikasan bile o lekeler cikmiyo hemde camasirlar yipraniyo gerek yok bence

Arkadaşlar ben forumlardan okuyup Dalan roxy kullanmayı düşündüm ama internette temizlik ürünlerine bakarken Klar diye de bir marka gördüm kullanan var mı nasıldır 1 ay sonrasında yıkamam lazım artık çamaşırlarımızı inşallah :))

Back