• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin kilosu ve boyu :(

Gizmo_2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2019
206
91
98
Edirne
Kizlar iyi aksamlar,
Su anda 27. haftamin icindeyim bi kac gun once doktor kontrolune gittim 26. haftada bebgimin boyu 30cm kilosu 939gr cikti doktor normal oldugunu soyledi ama bana zayif ve kisa geldi esim ve benim boylarimiz kisa degil cokda duzenli besleniyorum her gun yumurta yiyorum bazi gunlerde iki yumurta yiyorum peynir kasar yiyorum yogurt yiyemedigim icin 1kaseye esit bazen dahada fazla ayran iciyorum 2bardaga yakin sut iciyorum calistigim icin oglenleri duzenli olarak corba ve sulu yemek yiyorum meyvemi yiyorum yemeklerimi etli yada kiymali yapiyorum tavuk yiyorum surekli boyle geciyor gunlerim 30 gunun 25gunu boyleyim ama neden bebegim zayif kaliyor anlamiyorum doktor bana sadece kan ilaci yazdi herhangi bi vitamin kullanmiyorum ondan mi acaba fikri olan var mi😔

Kizlar iyi aksamlar,
Su anda 27. haftamin icindeyim bi kac gun once doktor kontrolune gittim 26. haftada bebgimin boyu 30cm kilosu 939gr cikti doktor normal oldugunu soyledi ama bana zayif ve kisa geldi esim ve benim boylarimiz kisa degil cokda duzenli besleniyorum her gun yumurta yiyorum bazi gunlerde iki yumurta yiyorum peynir kasar yiyorum yogurt yiyemedigim icin 1kaseye esit bazen dahada fazla ayran iciyorum 2bardaga yakin sut iciyorum calistigim icin oglenleri duzenli olarak corba ve sulu yemek yiyorum meyvemi yiyorum yemeklerimi etli yada kiymali yapiyorum tavuk yiyorum surekli boyle geciyor gunlerim 30 gunun 25gunu boyleyim ama neden bebegim zayif kaliyor anlamiyorum doktor bana sadece kan ilaci yazdi herhangi bi vitamin kullanmiyorum ondan mi acaba fikri olan var mi😔
Kilosu gayret iyi canım bazen de yapı meselesi bende çok dikkat ediyorum ama 39. Haftadayım ve bebeğim 2960 gram bazen de ne yaparsan yap olmuyor ki bu kilo gayet normal doktorum öyle diyor bana da zayıf geliyor hep ilk günden beri ama doktorum hep normal dedi ki bende eşimde boylu insanlarız

Kilosu gayret iyi canım bazen de yapı meselesi bende çok dikkat ediyorum ama 39. Haftadayım ve bebeğim 2960 gram bazen de ne yaparsan yap olmuyor ki bu kilo gayet normal doktorum öyle diyor bana da zayıf geliyor hep ilk günden beri ama doktorum hep normal dedi ki bende eşimde boylu insanlarız
Kesinlikle yapi ve genetik artik boyle dusunuyorum belkide cok taktigimiz icin boyle oluyodur yeter ki saglikli olsunlar🙏

Kizlar iyi aksamlar,
Kimi bebek ufak dogsada cabuk toparliyor merak etme sen.streste yapma .o haftalarda bir kilo civari oluyor yani sen muzunu kivjni sutunu cevizini .kabak cekirdegini ye alir kilo.

Vitaminle hiç alakası yok canım . Kilosu boyu haftasına göre iyi bence . Zaten en hızlı büyüme son ayda oluyor şimdiden bunun için sıkılıp stres yapma . Sağlıklı beslenmene devam et ayrıca kilo sağlık demek değil . 2000-2500 gr geçtikten sonra bi sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle .

Vitaminle hiç alakası yok canım . Kilosu boyu haftasına göre iyi bence . Zaten en hızlı büyüme son ayda oluyor şimdiden bunun için sıkılıp stres yapma . Sağlıklı beslenmene devam et ayrıca kilo sağlık demek değil . 2000-2500 gr geçtikten sonra bi sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle .
Insallahh cok saol🙏😊

O kucuk kalicak diye uzuluyorum annelik iste insallah toparlariz hemen😣
Toplar merak etmeyin rabbim.saglik versin.bir hafta geriden gelir oteki hafta 2 hafta onden gider suan kucukler yapisini daha anlamazsiniz soyle bir 30 lu haftalara gelin.vitamin ve kan ilaci kullaniyormusunuz

Kesinlikle yapi ve genetik artik boyle dusunuyorum belkide cok taktigimiz icin boyle oluyodur yeter ki saglikli olsunlar🙏
Aynn bende çok takıyordum ama çok şükür Sağlıklı önmeli olan bu belki onlar zayıf olmayı seçmişlerdir benim bebeğim kız şimdiden formunu koruyor 😀😀

Toplar merak etmeyin rabbim.saglik versin.bir hafta geriden gelir oteki hafta 2 hafta onden gider suan kucukler yapisini daha anlamazsiniz soyle bir 30 lu haftalara gelin.vitamin ve kan ilaci kullaniyormusunuz
Sadece kan ilaci kullaniyorum birde d vitamini baska bisey vermedi doktorum

Sadece kan ilaci kullaniyorum birde d vitamini baska bisey vermedi doktorum
Ben imom kullandim, regenesis kullandim sonra su an elentral 1 kullaniyorum dr sor istersen vitamin destegide alsan iyi olur

Ben imom kullandim, regenesis kullandim sonra su an elentral 1 kullaniyorum dr sor istersen vitamin destegide alsan iyi olur
Gynferon kullaniyorum bende decavit yada her hangi bi vitamin kullanmak istedim doktor gerek yok dedi 🙍 balik yemiyorum 1aydir acaba balik yagi mi alsam😣

Gynferon kullaniyorum bende decavit yada her hangi bi vitamin kullanmak istedim doktor gerek yok dedi 🙍 balik yemiyorum 1aydir acaba balik yagi mi alsam😣
Iyi olur bence ama dr neden vermemis ben mayis annelrindeyim herkes kullaniyor orda.folik asitten sonra vitamine gectik.

Bilmiyorum ki cok iri bi bebek istemiyor doktor normal olmali diyo bende her anne gibi iri olsun istiyorum 😅
😊😊😊😊olabilir biz anneler azicik ete dolgun hosumuza gidiyor saglikli olsunlar yeter.benim ilk oglum minyon .ikinci oglum da tam tersi iri yari .abi kardes arasinda bile boy pos farki oluyor😘

doktor normal oldugunu soyledi ama bana zayif ve kisa geldi
Size nasıl zayıf ve kısa gelebiliyor anlamadım. Bu konuda otorite misiniz? Bebeğin anne karnında gelişimi bazen hızlı bazen yavaş oluyor. Açık varsa bile kapatabilir. Ama zaten doktor normal demiş.

Kizlar iyi aksamlar,

Doktorunuz normal demiş, bana da normal geldi. Bunu şimdiden takmaya başlarsanız Doğumdan sonra çok zorlanırsınız. Zaten büyükler çocuk ağladıkça aç, sütün yetmiyor, mama ver diyecek; ek gıdaya geçince şunu da ver bunu da ver kilo yapsın, yediği kadar ver diyecek, bence şimdiden başlamayın. Zaten bebek asıl bu haftalardan sonra kilo almaya başlar, günde 20-30 gram arası diye hatırlıyorum. Benim kızımda da hemen hemen böyleydi sanırım ve 3180 gram 51 cm doğdu ki gayet normal. Merak etmeyin...

Son aylar alır ben iki hafta da 500 gr aldığını biliyorum kafana takma böyle setleri Allah saglık versin.

Back