Çocuk Hastalıkları Bebeğimin kaşlarında konak oluştu..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

besincimevsim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
298
0
42
merhaba 50 günlük bebeğim var kaşlarında konak oldu..zeytinyağı iyi gelir dediler ama pek çare olmadı bence...ne yapmalıyım?senağlama

canım benim bebeğimde konak olmadı ama bende zeytinyağını duydum birde bebe yağı kullanıyomusun orayı hep yumusak ve yağlı tut birde ben yüzünüde yıkıyorum
lifi çok yumuşak hem kafasını hem yüzünede lif sürüyorum tabi incitmeden
bence dene

Canım benim kızımdada olmuştu 1 ayda filan kendiliğinden geçecek.Ben bebek yağı birde bepantene krem sürmüştüm.yumuşatıyor sonra kendiliğinden çıkıyor veya yumuşayınca temiz bir bezle silince çıkıyor.altındaki deri kırmızı oluyor ama çabuk iyileniyor.

kaşta konak oduğunu da ilk kez duyuyorum. benim oğlumun kaşında döküntü oluyo ama konak değil. ilac var sürüyorum. emin misin konak olduğuna canım? başındakilere benziyo mu?

canım benim kızımda oldu ama ben hiç bişey yapmadim o kendiliginden geçti
döküldü yani.vücut kendi onu hallediyor ben hiç müdahalede bulunmadim canim şimdi hiç yok

canım zeytinyağı sürüp biraz beklet kurusun yağ sonrada bebeğinin tarağıyla hafifçe tara düşer hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…