• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin Kaşları Neden Böyle?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Babunec

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
65
141
8
Kızlar herkese iyi akşamlar.
2.5 aylık bir oğlum var ve doğduğundan beri çok sıkıntı atlattık doğduğunda hırıltısı vardı ve 2 hafta küvözde kaldı.Eve getirdiğimizde görümcem gelmek istedi görmeye bizde kabul etmedik ilk başlarda.2 hafta sonra geldi ve kızı meğer hastaymış ateşli falandı.E bizde kovamadık haliyle çareyi aynı odaya bebeğimi getirmemekte bulduk fakat çaresi o değilmiş:KK43:
Yaklaşık 2 gün sonra bebeğimde ateş,öksürük ve tıksırık vardı ve doktora götürdüğümüzde bronşiolit olmuş dedi ve 1 hafta kadar daha küvözde kaldı.Çok şükür şimdi gaz sancılarımızdan başka sıkıntımız yok.
Fakat annelere bir sorum olacaktı bebeğimin bugün farkettim ki kaşlarının yarısı dökülmüş ama bildiğiniz yarısı sanki özellikle kazıtmış gibi.İnternete baktığımda bebeklerin kaş dökülmesiyle ilgili bişey yazmıyor:KK43:
Başına gelen varmı acaba?Endişelenmelimiyim sizce?

Benim kızim doğdugunda saçları dökülmüştü ama kaşları bilmiyorum.
Doktoruna danışsan daha iyi bilgi alırsın canim.
İnternete baktığımda saçlarla ilgili yazıyor ama kaşlarla ilgili hiçbirşey yazmıyor bebeğimin saçları çok uzun maşallah yerli yerindeler ama kaşının yarısı kazıtmış gibi anlam veremedim
Doktoru haftasonu olduğu için arayamadım ama belki başına gelen anneler vardır dedim ama sanırım yok canım ya

İnternete baktığımda saçlarla ilgili yazıyor ama kaşlarla ilgili hiçbirşey yazmıyor bebeğimin saçları çok uzun maşallah yerli yerindeler ama kaşının yarısı kazıtmış gibi anlam veremedim
Doktoru haftasonu olduğu için arayamadım ama belki başına gelen anneler vardır dedim ama sanırım yok canım ya
Anladım canım.
İnsallah bilgi sahibi olan ya da başına gelmiş birileri çıkar.

Bebekler doğduktan sonra tüylerini dökerler ama sonra geri çıkar. Vucutlari yenileniyo toparlaniyor.Normal birşey yani.

Bebekler doğduktan sonra tüylerini dökerler ama sonra geri çıkar. Vucutlari yenileniyo toparlaniyor.Normal birşey yani.
Kulakları,alnı,kuyruk sokumu tüylüydü doğduğunda ama oradaki tüyleri dökülmedi kaşları döküldü.

Benım kızımında sacı kası dokuldu yenısı cıktı gerı
Genel kontrolde bı sorun ıstersenız doktora
Dokuldu ve yerıne cıkmıyor mu

Yavaş yavaş dökülür bebekten bebeğe değişir o ama merak etme yaşına kadar kendini toparlar.

Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Genelde dökülür bebeklerin saçları,kaşları ama yinede doktorunuza danışın,içiniz rahat etsin.
Görümcenize diyecek birşey bulamıyorum,insan bu kadar düşüncesiz olmamalı,yazık günah ya.

ilk doğduklarında üzerindeki tüyler buna saç kaş ve tüm vücut özellikle kuyruk sokumu çevresi dahildir ,dökülmeyebilirse hepside dökülebilir hiç dökülmeyebilir de ,bana kalırsa sorun yok sağlıkla büyütün bebeğinizi bir daha da ateşli hastalıklı gripli birileri gelirse eve almamakta tereddüt etmeyin.

Benimkide saci dokuldu. Kasi kiprigi yok gibiydi sari. Dokuldumu bilmiyorum. Yok gibiydi zaten . Sonraki aylar uzadi. Simdi uzun kirpikleri kaslarida var sari olsada

tüy dökülmesi normal de sizin görümce hiç normal değilmiş.

hem hasta çocuğuna eziyet etmiş gezmelere çıkarmış.hem de sizin bebeğe... düşünce sıfır

Benim kızımın kaşlarında hiç dökülme olmadı dahada belirginleşti acaba bebeğinizde vitamin eksikliği mi var

Yiğenimnde 4 yasındayken kaşları dökülmüştü.
Oda cok fazla antibiyotik kullandı ve sık hastalandı.
Kaşlarına hint yağı sürdük tekrar çıktı.

Kızlar sanırım normal bir kaş dökülmesi değil:(
Doktoru yutdışına çıkmış sekreteri dediki dermatoloğa göstersinler dedi dedi.
Çarşamba günü götürecez inşallah bişey çıkmaz

Bebeklerde biotidinaz eksikliği olabiliyor . Bundan dolayi dokulme vb olabilir.Topuk kanı verdiğinizde sonuclarda herhangi bi sıkıntı yoksa muhtemelen böyle hasta olduğu için bünyesi kaldiramamistir. Bir doktora göster en azından için rahatlar.

Back