Merhabalar 19 aylik bir kızım var ve neredeyse hiç kaşı yok gibi aslında var ama o kadar sarı ve seyrek ki resimlerde ve kızıma bakınca sanki hiç kaşi yok gibi aslında çok kafaya takmıyordum illa ki çıkar diye ama hiç bir ilerleme olmuyor biraz da hassasım galiba yeğenim.var kızımla arasında 5 gün var ailemle bir araya gelince kızıma tavırları beni çok üzüyor evet yeğenim çok da tatlı ama benim ki de bebek ve masum.. bütün ilginin sevginin yeğenimde olması belki kıskançlık dersiniz ama kızım adıma üzülüyorum onun ne kadar akıllı ne kadar tatlı olduğunu dinlemeyle ve yaptıklarına gülümsemeyle geçti gece.. benim kine de yalandan bir iki Ağu buğu ama hiç samimi değil kimse sevmesin kızımı sevilecek kalmıyor biz ailesi onu çok seviyoruz ama ister istemez etkileniyorum kaş konusuna gelince de bu akşam birinin bunun hiç kaşı yok ya demesi canımı sıktı resim çekmişler hiç kas yok gibi bizim kızda. bir de buna sıkıldım zaten kızıma çok değer vermiyorlar bir de kaşı yok muhabbeti beni çok üzdü sizinde bebekleriniz de kaşı çıkmadığı oldu mu yada ne zaman çıktı çıkar illa ki değil mi