beren34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 509 11 96 38 Diğer 15 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi beren34 #1 bugün kan tahlili yaptırmıştık doktora yarın gösterceğiz ama değerler yüksek neden anlamadım içim içimi yiyor bebeğin kand eğerleri yüksek olan varmı.
bugün kan tahlili yaptırmıştık doktora yarın gösterceğiz ama değerler yüksek neden anlamadım içim içimi yiyor bebeğin kand eğerleri yüksek olan varmı.
N nasmina78 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2008 199 19 118 46 18 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi beren34 #2 Canım vitamin kullanıyorsanız o yapabilir. A ve c vitaminleri fazlalığı karaciğerde toplanırmış. oNA BAĞLIYSA ıLACI KESıNCE DÜZELıR..
Canım vitamin kullanıyorsanız o yapabilir. A ve c vitaminleri fazlalığı karaciğerde toplanırmış. oNA BAĞLIYSA ıLACI KESıNCE DÜZELıR..
K _KeLeBeK_ Guru Kayıtlı Üye 1 Ekim 2009 241 13 318 20 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi beren34 #3 canım geçmiş olsun.bazı hastanelerin labaruvatarları yanlış sonuçllar verebiliyor.benim büyük kızımın bir keresinde başına gelmişdi 6 aylıkken karaciger enzimleri yüksek çıkmışdı.başka br hastanede yaptırdık normal çıkmışdı.
canım geçmiş olsun.bazı hastanelerin labaruvatarları yanlış sonuçllar verebiliyor.benim büyük kızımın bir keresinde başına gelmişdi 6 aylıkken karaciger enzimleri yüksek çıkmışdı.başka br hastanede yaptırdık normal çıkmışdı.
beren34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 509 11 96 38 Diğer 20 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi beren34 #4 çok sağol beni bebeğime ilaç dokunmuştu nerdeyse zehirlendi o günden sonra böyle oldu zaten inşallah değerler düzelir
çok sağol beni bebeğime ilaç dokunmuştu nerdeyse zehirlendi o günden sonra böyle oldu zaten inşallah değerler düzelir