bebeğimin kalp atışları :))

ddaammllaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
6
0
16
Ankara
bir hafta önce aynı başlıkla ama asık suratla açmıştım konuyu...bu gün kontrole gittim ve gümgür gümbür atan bir kalp duydum Rabbime şükürler olsun :)) sıkıntılı anlarımda bana destek olan canlara teşekkür ederim bu gün 7+4 deyiz ve gayet sağlıklıyız...

canım benim ya bende o zamanlar öğrenmiştim çok güzel bir duygu inşallah ellerini kollarını ayaklarını göreceksin birde onların hareketini görr allahım bundan daha güzel bir duygu var mı diyorsun inşallah sağlıklı sıhatli bir gebelik geçirirsin

evet ıst eo an dunya senın ıçın duruyor bır tek sen ve bebegın var oluyorsunuz çok guzel bır duygun ınşallah saglıklı bır sekılde rabbım bebışlerımızı kucagımıza almayı nasıp eder...

Bende duyucam inşşşş bakalım bekliyorummm

allahın izniylee canım inşallah duyacaksın ve göreceksin o kadar güzel bir şey kii bir de içinde oynarken gör içindee bir hayat varrr şuan bunları yazarken bile bebeğim varlığını hissediyorum daha doğrusu hissettiriyorr allahımm inşalah bir de kucağıma alırııııııımmmm

kalp atışlarını duymana sevindim büyüdüğünü gördükçe daha da mutlu olucaksın çok güzel bi duygu bence hamilelik bende evleniyim hemen yapıcam bi tane

gözünaydin,rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insaallah

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insallah. Bebeklere,çocuklara hastayım ya öyle seviyorum ki. Bildiğin kanatsız melek hepsi Umarım bende evlendigimde anne olurum,bu duyguları bende yaşarım inşallah. Çok şanslısınız.Allah size ve babasına bağışlasın küçük meleğinizi:))

bende bebeğimn kalp atışlarını duydum şükürler olsun. allah hayırlı saatte tamamına erdirir işl bende 7+6 yım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…