bebeğimin kalp atışları :((

ddaammllaa

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
6
0
16
Ankara
merhaba, ben 6 haftalık hamileyim iki gün önce ultrasona girdim fakat kalp atışlarını duyamadık doktor haftaya tekrar gelmemi söyledi yine duyulmazsa boş gebelik olabilir dedi aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı ???

cnm benım panık yaptırmanı gerektıren bı urum asla yok cok normal hatta benım 6+4 te gözuktu kalp atışı kese var dımı
yanı dr genel bılgı vermış sakın takma kafana 8.haftada bıle görenler var bıkaçgunluk gec döllenme bıle durumu degıştırebılıyo

doktor kese var dedi...bebek küçükte olabilirmiş yinede ihtimaller insanı korkutuyor biz şimdiden çok alıştık varlığına umarım herşey güzel olur ...

canım endişe etme herkesin 6 haftalıkken bebeğinin kalbi atmaya başlıcak diye bi kural yok 8 yada 9, haftada bile duyan var duyarsın sende Allahın izniyle

Qbence endişelenme.ben 7+6 haftalık hamileyim 3 gün önce duydum kalp atışlarını.doktor bebek daha küçük dedi,yani muhtemelen geç dçllenme..ben de geç duyulunca kesin boş gebelik dedim,hatta çocukla ilgili hayal kurmayı bile denemedim,kesin kürtaj diye..neredeyse 5 günde bir girdim ultrasona,çok panik yaptım ama çok şükür ki duydum,sen de duyacaksın inşallah..

ben üc hamileligimdede 6.haftada duymustum..Ama hemen korkma,döllenmeye bagli olarak erkende duyulabilir gecde duyulabilir.

canim korkma ya ben bu turkiyedeki doktorlari anlamiyorum ben tatil icin turkiyeye gelmistim bebegimin kalp atislarini duymak icin hasteneye gittim bana dedilerki 20
hafta olmadan duyamazsiniz cok sasirdim burdada 25 haftam oldu daha yeni sesini duydum korkma canim duyarsin insallah icini ferah tut

cnm bende 6+4 te duydum endıselenme bebegıne zarar bekle bakalım doktrun konusması cok yanlıs ınsallah haftaya duyarsın cnm

bekleyip dua ediyorum.. yorumlar gerçekten içimi rahatlattı haftaya iyi haberlerimi veririm umarım çok sağolunn )Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin..

canım benimm benim ki neredeysee sekiz haftalıktıı öyle duydukk hiç merak etmee canım geç döllenmee olabilir gittiğindee inşallah duyarsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…