- Konu Sahibi ddaammllaa
-
merhaba, ben 6 haftalık hamileyim iki gün önce ultrasona girdim fakat kalp atışlarını duyamadık doktor haftaya tekrar gelmemi söyledi yine duyulmazsa boş gebelik olabilir dediaynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı ???
merhaba, ben 6 haftalık hamileyim iki gün önce ultrasona girdim fakat kalp atışlarını duyamadık doktor haftaya tekrar gelmemi söyledi yine duyulmazsa boş gebelik olabilir dediaynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı ???
canim korkma ya ben bu turkiyedeki doktorlari anlamiyorum ben tatil icin turkiyeye gelmistim bebegimin kalp atislarini duymak icin hasteneye gittim bana dedilerki 20merhaba, ben 6 haftalık hamileyim iki gün önce ultrasona girdim fakat kalp atışlarını duyamadık doktor haftaya tekrar gelmemi söyledi yine duyulmazsa boş gebelik olabilir dediaynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı ???
kızlar siz vagınadan ultrason ilemi duydunuz bebeğin kalp atışlarını ? yoksa karından mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?