Bebeğimin KALP ATIŞI...

umudunolsun

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
8
0
16
İstanbul
Öncelikle herkese Merhaba,, Ben 2 buçuk aylık hamileydim... Bebeğimin ilk Kalp atışını 6 Haftalıkken duymuştuk.. İnanılmaz büyük bir Mutluluk kaynağı oldu..
Fakat 9 Haftalık olduğumda tekrar kontrole gittiğimde herşeyin normal olmasına rağmen (Kesesi ve gelişimi) KALP ATIŞINI duyamadık.. bir gün sonra tekrar gel
dedi Doktorumuz,, tekrar gittik fakat bir ertesi günden farkı yoktu.. Maalesef KALBİ DURDU.. Onun Kalbi durdu,, Benimse Kalbime Ateş kondu.. Cumartesi Bebeğimi
alacaklar.. Çok uzun bir bekleyişten sonra gelen bebeğin gitmesi çok acı veriyor.. Sadece Benim gibi kimler bu durumu yaşadı ve sonrasında ne kadar zaman sonra
tekrar Bebekleri oldu bunu merak ediyorum.. Herkese SEVGİLER...

cok uzuldum yaa bende bos gebelik gecirdim 2 ay sonra ogrendim kesenin bos oldugunu butun hayallerim yikilmisti ilk hamileligimdi hic duymadigim bisey basima gelmisti ama VARDIR bundada bi hayir dedim ALLAH sana sabir versin

ne denebilrki böyle bir olayın arkasından,hangi söz teselli eder,acıyı durdurur ki? Daha hamile olmadan daha ilerde doğacak yavrularımız için üzülüyorz biz anne adayları.. Allah sabır versin dayanma gücü kudreti versin. Eminim gencsndr ve ilerde cok hayırlı sevimli evlatların olur..

allah yardımcın olsun senı anlayabılıyorum benımde 6 haftalık hamıleym kalp atısını duyulmuyor ve kan degerm gderek dustu beklesemmı bırzadaha bılemedım uzucu bı olay allah kımseye yasatmasın ınsallah sendede bı sorun yoktr kurtaj cokk soguk gelyo bana ve korkuyormmm((((((

6 haftalıkken duyulmaması normal hemen üzülme ve negatif düşünme... Allahım hayırlısı ile versin...

Oncelikle gecmis olsun demek istiyorum. Ben de farkli bir sikinti yasadim. Benimki mol gebeligiydi. Doktor bana hic uzulmemem gerektigini evrenin bir mucize oldugunu. insan vucudunun da bu mucizelerden biri oldugunu, hamileligin ilk uc ayinda vucudun bozuk olan seyleri ayikladigini ve bunun cok normal birsey oldugu, eger bu olmasa dunyanin ozurlu ve engelli bir suru insanla dolmasi gerektigini ve de ilk uc ay kendimizi bebegimiz olacak diye dusunmemiz gerektigini soyledi. Evet dikkat edin; fakat cok sevinmeyin. Hersey olabilir dedi.

Evet ilk basta uzucu, ama sonra dusununce ne kadar mantikli oldugunu anladim. Rabbim, herseyi goren bilen ve kayirandir. O yuzden cok uzulme ve kendini rahat birak

Bazı sıkıntılar "Mümine" Manevi dereceler kazandırır Sevabını çoğaltıp Onu yüce Allah'a yaklaştırır..
Bazı sıkıntılar Müminin kusurlarına kefaret olur günahlarını temizler..
Bazı sıkıntılar Mümine Dünyada verilmiş bir cezadır onu burada çeker Ahirete cezası kalmaz burada üzülür Ahirette sevinir..
Bazı sıkıntılar Müminin Kalbini niyaza dilini Duaya alıştırır Yüce Allah müminin edep içinde inlemesinden yani Samimi bir Kalple Rabbiyle konuşmasındanhoşlanır onun sesini Meleklerine dinletir Allahü Teala kırık ve yaralı gönüllere özel olarak Nazar buyurur mahzun kullarını çooook sever...!

yani herşey de bir hayır var elbet.. İçim ne kadar yansa da yarın tamamen içimden alınsada bunda da vardır bir hayır demek en doğrusu.. zaten isterken "Allahım en hayırlısı ile ver" demiyor muyuz? asla şu anda içimde isyan veya farklı birşey yok.. sadece yazmak ve paylaşmak istedim.. SEVGİLER

cok üzüldüm bende subat ayında hamile oldugumu ögrendim 4.5 haftalıkken ögrendim hamile oldugumu
kontrole gittim hafif kanamayla 6 haftalık olması gereken bebegim 4.5 haftalıkta kalmıs ve kürtaj oldum
doktor bana 2 ay dinlen dedi ama ben temizlendikten sonra reglimi bekledim regli bitti korunmayı bıraktık şimdi bekliyoruz bakalım nolcak 6 martta olmustum kürtaj

öncelikle geçmiş olsun ben senin yaşadığın durumu 3 kere yaşadım malesef ikinci düşükten sonra araştırıldı ve pıhtılaşma çıktı 3.gebeliğimde de ilaçlarla yarı yarıya şansı vardı ve kaybettim tekrar düşünüyorum ama korkmuyorda değilim((ama inanıyorum bu da bir sınav ve bu sınavı da geçeceğim..sen de üzülme...mevlananın bir sözü var bu konuda bana güç veriyor diyorki mevlana ''kimilerinin dert bildiğini,kimileri nimet bilir..'
bu arada ben korunmayı bırakır bırakmaz hamile kaldım her seferinde yani sana tavsiyem bu durumu önce araştır sonra gebe kal daha fazla acı yaşama...

Ne güzel yazmışsınız allah razı olsun kardeşim.Evet bütün sıkıntılar bizim için ben 2 yıllık evliyim 3 bebek koydum toprağa ilk gebeliğim ikizdi onları 7 aylık koydum toprağa,ikinci bebeğimi 9 aylıkken koydum toprağa ama yinede beterin beteri var diyorum, sezaryanım var ama hiç bebeğim yok belkide mevlam son şansımı verecek bana yada vermeyecek.Bu acıların tarifi yok ama bir sebebi bir hikmeti var yinede diyorum mevlam bu dünyada çektirsin yinede diyorum.Sende üzülme canım sezaryan olmayacaksın büyük bir ihtimalle doğumdan en sağlıklı şekilde 6 ay sonra istediğin zaman hamile kalabilirsin mevlam hepimize hayırlısını versin inş.

çook üzüldüm gerçekten allah sabır versin ama bundada vardır bi hayır demek lazım
bende 9 haftalık hamileyim korkuyorum ya başıma gelirse diye
allah herkesin gönlüne göre versinn

Diliyorum ki Senin için Allahım tez vakitte İnşallah gönlüne göre verir.. Sana da Allah kolaylık versin..

Senin yazdıklarını okuyunca İnan gözlerim doldu.. Allahım sana en hayırlısını en hayırlı zamanda nasip etsin İnşallah.. Sakın pes etme,, herşeyde vardır bir hayır..
Dilerim Allahtan Allah yüzünü güldürsün... Sevgiler..

çook üzüldüm gerçekten allah sabır versin ama bundada vardır bi hayır demek lazım
bende 9 haftalık hamileyim korkuyorum ya başıma gelirse diye
allah herkesin gönlüne göre versinn

Sakın korkma,, herkesin başına gelicek diye birşey yok.. Allah en hayırlısını versin.. Seni üzen veya strese sokanları hemen Hayatından uzaklaştır... Huzur çok
önemli.. Huzurun ve afiyetin olsun.. Önce Kendini düşün bu İnan çok önemli.. Bak havalarda güzel olmaya başladı.. Sık sık yürüyüş yap.. Deniz kenarı, parklar
inan kafanı dağıtır iyi gelir.. Dilerim Bebeğini en güzel şekilde kucağına alırsın.. Korkma ve olumsuz şeyleri düşünme..

Sonucu Bende merak ettim.. :)
Allahım hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…